SEGONA DIVISIÓ A
Esports Futbol 05/05/2012

El Sabadell cau contra el Celta (1-2) i acumula tres derrotes consecutives

Els de Lluís Carreres es compliquen la vida i a falta de 6 jornades tenen set punts d'avantatge respecte el descens, que el marca el Girona, 19è classificat

SabadellEl Celta s'ha imposat al Sabadell (1-2) amb gols d'Álex López i el xilè Orellana, que han fet inútil el del català Agustín, i retalla diferències respecte el Valladolid en seva lluita per l'ascens directe. El Sabadell, de la seva banda, suma tres derrotes consecutives.

El Celta ha anat a pel partit des del primer moment i, als 4 minuts ha acariciat el gol, quan Toni ha superat el defensa arlequinat Bermudo dins l'àrea i el seu xut a boca de canó s'ha estavellat contra el pal, després que el porter De Navas salvés el gol.

El conjunt gallec se sentia molt còmode, trobant molts espais per on penetrar, sobretot per banda. En una de les seves internades, Orellana ha reclamat penal per empenta de Toni Lao (min. 24). Fruit de la seva clara superioritat, ha arribat el 0-1 a la mitja hora, quan Iago Aspas s'ha colat i ha posat una pilota d'or que Álex López només ha hagut d'empènyer al fons de la xarxa. Un bonic gol que feia justícia.

El panorama no ha variat gens i set minuts després s'ha produït una acció gairebé calcada a la del primer gol, però Iago Aspas no ha arribat per escassos centímetres a rematar la centrada de Roberto Lago. El Sabadell feia aigües i amb prou feines aconseguia passar del mig del camp. La seva primera rematada entre els tres pals ha arribat en el minut 44, amb un xut ras d'Adrián Luna que ha aturat Sergio sense problemes.

Només començar la segona part, ha saltat la sorpresa en forma d'empat, en un córner rematat pel central arlequinat Agustín, després d'una errada en la sortida del porter dels gallecs. L'1-1 no ha variat el guió del partit. De fet, ha pogut recuperar el seu avantatge amb dues internades consecutives de Iago Aspas. Però el golejador gallec no ha tingut la seva tarda i ha fallat davant el porter De Navas.

Quan els de Paco Herrera semblaven perdre força davant un rival més replegat, ha aparegut Orellana. El futbolista xilè s'ha tret del barret de copa una gran acció personal per marcar l'1-2 d'espectacular mitja volta.

A partir d'aquí i tot i els canvis ofensius introduïts per Lluís Carreras, que finalment s'ha pogut seure a la banqueta en obtenir la cautelar, gairebé no ha perillat el triomf del Celta que ha sabut imposar el seu major ofici per adormir el partit i amarrar tres punts que l'acosten a l'ascens directe. Per contra, la derrota complica la vida al Sabadell en la seva lluita per la permanència.

- Fitxa tècnica:

Sabadell: De Navas, Toni Lao, Agustí, Olmo (Oscar Ramírez, min.68), Bermudo, Juanjo, Puigdollers, Hidalgo (Juvenal, min.62), Llança, Lluna i Florian (Baha, min.77).

Celta: Sergio; Hugo Mallo, Oier Sanjurjo, Túñez, Roberto Lago, Bustos, Alex López, Toni (De Lucas, min.65), Natxo Insa (Joan Tomàs, min.72), Orellana i Iago Aspas (Bellvis, min.81).

Gols: 0-1: Àlex López, min.30. 1-1: Agustín, min.50. 1-2: Orellana, min.76.

Àrbitre: Martínez Munera (Col·legi Valencià). Ha amonestat els locals Olmo i Luna i el visitant Natxo Insa.

Incidències: Partit de la 37a jornada de Segona Divisió, disputat a la Nova Creu Alta davant uns 4.800 espectadors.