2a divisió
Esports Futbol 28/01/2012

El Sabadell pateix però acaba amb la seva mala ratxa contra el Xerez (2-0)

Els arlequinats es retroben amb la victòria després de 13 jornades sense fer-ho, contra un equip que no va saber traduir el seu domini en gols

SabadellEl Sabadell ha posat punt i final a una ratxa de tretze jornades consecutives sense guanyar (2-0) a costa d'un Xerez, que no ha sabut traduir el seu clar domini en gols. Els arlequinats s'han avançat aviat gràcies a un penal transformat per Llança i han sentenciat a la recta final, amb un gran gol de Florian que ha acabat amb els andalusos quan més pressionaven per empatar.

El tècnic local, Lluís Carreras, sí que ha pogut seure a la banqueta del Sabadell, tot i haver passat la setmana al llit amb un principi de pneumònia. La seva presència ha injectat moral als seus jugadors, que han inaugurat el marcador poc abans del quart d'hora, gràcies a un penal de Robusté a Florián; i que Llança ha transformat.

Una acció polèmica que ha agitat el partit, amb un Xerez que ha agafat la iniciativa i ha pogut empatar gairebé immediatament, en una internada de Capdevila que ha avortat De Navas.

A la contra, Llança ha tingut el 2-0 per partida doble, però el seu primer xut l'ha rebutjat a córner Doblas i el segon ha sortit desviat. En ple intercanvi de cops, el visitant Israel també ha pogut marcar amb una rematada que ha fregat l'escaire.

A la segona part, el domini de Xerez ha estat encara més clar davant un Sabadell que s'havia amagat al seu camp, a l'espera de poder sorprendre al contraatac. Ja en els primers minuts, Cordero ha tingut dues ocasions clares per empatar, però a la primera la seva rematada ha sortit fregant el pal i en la segona no ha superat De Navas en un 1 contra 1.

En plena fase de domini del Xerez, l'entrenador Vicente Moreno ha intentat asfixiat més el rival amb l'entrada de José Mari com a segon punta. I el Sabadell patia fins i tot a pilota parada, com en una falta botada per Capi i rematat amb perill per Lombán.

El Sabadell patia, però en cap cas ha perdut la cara al partit, i ha pogut sentenciar a 8 minuts pel final quan Florián ha engaltat un xut des de la frontal que ha fet inútil l'estirada de Doblas.

A diferència de l'últim compromís davant Las Palmas, els arlequinats sí que han sabut 'matar' el partit i han aconseguit celebrar la seva primera victòria des del passat 15 d'octubre. Per la seva banda, el Xerez segueix sense puntuar fora de Chapín des de l'arribada de Vicente Moreno a la banqueta.

Sabadell 2 - Xerez 0

SABADELL: De Navas; Toni Lao, Olmo, Pablo Ruiz, Bermudo (Redondo, min. 31), Héctor Simón, Hidalgo (Juanjo, min. 60), Puigdollers (Arteaga, min. 46), Oscar Ramírez, Lanza i Florián.

XEREZ: Doblas; Raúl Cámara, Robusté, David Lombán, Mendoza, Israel (José Mari, min. 53), Bruno Herrero, Cordero (Tato, min. 68), Capi, Capdevila (Javi Iglesias, min. 79) i Íñigo Vélez.

ÀRBITRE: Martínez Munuera (Comitè Valencià). Targetes grogues als locals Pablo Ruiz, Juanjo i Redondo; i als visitants Robusté i Íñigo Vélez.

GOLS: 1-0: Lanza, min.13, de penalt; 2-0: Florián, min.82.

ESTADI: Nova Creu Alta ante unos 3.700 espectadores.