Segona Divisió
Esports Futbol 12/03/2012

El Sabadell perd dos puntals defensius per lesió

Jesús Olmo i Manu Redondo van haver de retirar-se lesionats i es perdran els pròxims partits

Efe
1 min

SabadellEl Sabadell ha pagat un peatge molt alt pel punt sumat dissabte passat contra el Barça B (0-0), ja que Olmo i Redondo, dos dels seus puntals defensius, van haver de retirar-se lesionats i es perdran els pròxims partits.

Abans de complir-se la mitja hora de joc i amb un escàs marge de dos minuts, primer era Manu Redondo i després Jesús Olmo, els quals van haver de sol·licitar el canvi amb dues lesions musculars. Abans, això sí, tots dos van provocar la cinquena groga, per complir el cicle d'amonestacions.

El lateral esquerre Manu Redondo ha explicat que va sentir "una punxada" a l'isquiotibial en esprintar per defensar una pilota i, segons l'informe mèdic fet públic pel club, pateix un "trencament del bíceps femoral de la cama dreta", de manera que estarà entre tres i quatre setmanes de baixa.

El central Jesús Olmo es va ressentir de la lesió al tendó d'Aquil·les que ja el va mantenir apartat dels terrenys de joc al començament de l'any, i la seva reaparició no s'ha concretat, encara que tot sembla indicar que necessitarà més de 15 dies per estar en condicions de tornar a jugar.

El tècnic català Lluís Carreras perd dos titulars indiscutibles per als pròxims compromisos contra el Recreativo de Huelva i el Guadalajara, de manera que haurà de recórrer a Bermudo i Agustín, els recanvis naturals que estan tenint pocs minuts aquesta temporada.

La nota positiva és que el migcampista Héctor Simón ha rebut l'alta mèdica i podria reaparèixer dissabte que ve a Huelva, després de perdre's les tres últimes jornades.

stats