2a Divisió
Esports Futbol 24/09/2011

El Sabadell busca reafirmar-se contra l'Hèrcules, segon classificat

Els arlequinats intentaran treure's l'espina de la derrota a Riazor contra un altre candidat a l'ascens, l'Hèrcules de Juan Carlos Mandiá

Ara
1 min
Puigdollers, durant el partit contra el Cartagena

BarcelonaDesprés de l'ensopegada a Riazor, el Sabadell intentarà recuperar aquesta tarda (18.00 h) el camí de les victòries a casa contra l'Hèrcules, un altre dels rivals potents de la categoria, i candidat a l'ascens.

El tècnic arlequinat, Lluís Carreras, va reconèixer divendres que encara porta "dins la immerescuda derrota" contra el Deportivo, i que el seu equip necessita la victòria per treure's el mal regust de boca.

En la mateixa línia es va pronunciar el davanter Nabil Baha, que va destacar que el Sabadell va merèixer puntuar a La Corunya, i que confia que seran capaços de guanyar els alacantins.

Els sabadellencs no podran comptar amb el migcampista Miranda, operat per un trencament al lligament creuat anterior, ni tampoc amb David Bermudo, amb molèsties musculars i Alex Cruz, amb pubàlgia.

L'Hèrcules, de la seva banda, no alinearà els davanters Urko Vera i David Aganzo, ja que el seu entrenador, Juan Carlos Mandiá, no els veu encara amb el to físic necessari, i serà Adrián Sardinero la referència en atac. A més, els alacantins també tenen la baixa per sanció de Diego Rivas, expulsat contra el Barça B i de Tiago Gomes, lesionat.

stats