Segona Divisió
Esports Futbol 03/03/2012

El Sabadell s'estavella contra Falcón i perd al camp de l'Hèrcules (1-0)

L'arlequinat Nabil Baha ha fallat un penal que ha aturat el porter local i el Sabadell ha fet ocasions de sobre per endur-se un premi millor del Rico Pérez

Ara
1 min

BarcelonaEl Sabadell ha perdut per la mínima al camp de l'Hèrcules tot i fer mèrits per treure com a mínim un punt del José Rico Pérez d'Alacant. Els vallesans han perdonat en excés davant la porteria de Falcón, el millor home dels locals, i ho han acabat pagant molt car. El porter local ha estat decisiu en les seves intervencions sobretot aturant un penal a Nabil Baha amb 0-1 al marcador (73'). El gol de l'Hèrcules el va marcar el capità local, Samuel, amb una bon cop de cap a la sortida d'un còrner (59').

El final del partit ha sigut un atac i gol del Sabadell, sense encert. I ja en el temps afegit, un contracop de l'Hèrcules ha acabat amb un penal de Pablo Ruiz sobre Gilvan. Callejón l'ha xutat, però De Navas, una assegurança sota els pals en els penals, l'ha aturat. El Sabadell, però, no ha tingut ni una última jugada per intentar empatar.

Fitxa Tècnica:

1 Hèrcules:

0 Sabadell:

Gol:

Àrbitre:

Incidències:

stats