Copa del Rei
Esports Futbol 11/09/2012

El Sabadell supera amb solvència l'Hèrcules a la Copa i passa a la tercera ronda (2-0)

Uli Dávila i Antonio Hidalgo han sigut els autors dels dos gols del partit, en què els alacantins han tingut bones ocasions abans del primer gol arlequinat

Uli Dávila fent el primer gol del Sabadell a l'Hèrcules

BarcelonaEl CE Sabadell ha superat amb solvència a l'Hércules en un partit de segona eliminatòria de la Copa del Rei on els arlequinats han estat els grans dominadors del partit. Només en el tram inicial aquesta batuta del joc ha estat compartida entre els dos equips. En aquests minuts, Fito ha xutat a les mans de Juan Carlos després d'una deixada amb el pit d'Uli Dávila, i els alacantins han tingut dues ocasions.

La més clara a l'11', amb xut de falta directe a l'escaire de Callejón. L'altra per Sarpong, xutant per sobre la porteria de Nauzet. Fregant la mitja hora de joc, Gato ha girat desfent-se de la seva marca a passada de Fito però Juan Carlos ha evitat el gol en l'u contra u. El propi atacant arlequinat ha estat a punt d'aprofitar després una mala passada en defensa de l'equip de Mandiá. I en el 34', el Sabadell ha encarrilat la classificació amb un còrner centrat per Lanza i rematat per Uli Dávila al fons de la porteria. Abans d'arribar al descans, Sarpong amb un xut mossegat ha provat d'empatar de forma tímida.

A la represa, el domini sabadellenc s'ha accentuat, primer amb un xut d'Uli Dávila que ha sortit molt a prop de l'escaire de la porteria alacantina. Més tard, ha estat Lanza qui amb la dreta i davant Juan Carlos ha xutat fregant el travesser. A la tercera ha anat la vençuda, amb una passada a l'espai de Juanjo per Hidalgo, que ha guanyat a la perfecció l'esquena a la defensa afusellant després a Juan Carlos.

Amb el 2-0, el Sabadell ha sabut dur el partit cap al seu terreny, no patint gairebé ocasions en contra. Tant és així que en les accions d'atac de l'Hércules a la segona meitat només hi apareix un xut de Sarpong en l'últim minut que ha sortit desviat, mentre que pel Sabadell una jugada trenada ha acabat amb Llorente sol davant un Juan Carlos que ha estat més ràpid que ell.

Amb aquesta victòria sense encaixar cap gol, el Sabadell es classifica per la tercera ronda de la competició del K.O., que tornarà a ser a partit únic davant un altre rival de Segona A.

FITXA TÈCNICA:

CE Sabadell: Nauzet, Toni Lao, Pablo Ruiz, Tortolero, Espasandín, Juanjo, Fito (Eneko, 82'), Hidalgo (Llorente, 65'), Lanza (Arteaga, 61'), Gato i Uli Dávila

Hércules CF: Juan Carlos, Pere (Marc, 74'), Cabrera, Arbilla, Sellés, Rivas, Edu Bedia, Fran Mérida (Brian, 55'), Sarpong, Callejón (Sardinero, 55') i Portillo

Gols: 1-0 Uli Dávila (34') i 2-0 Hidalgo (57')

Àrbitre: Francisco Manuel Arias López (cantàbric). Ha amonestat a Pere.

Estadi: Nova Creu Alta (2.413 espectadors)