Segona Divisió A
Esports Futbol 20/05/2012

El Sabadell viatja a Valladolid amb la missió de trencar la mala ratxa com a visitant (21.30h)

Els arlequinats no guanyen fora de la Nova Creu Alta des de fa més de 7 mesos. Aquest diumenge s'enfrontaran a un Valladolid que lluita per l'ascens directe a Primera

Efe
1 min
Els jugadors del Sabadell celebren un gol a la Nova Creu Alta

ValladolidEl Valladolid rep demà al Sabadell (21.30h) amb la necessitat d'aconseguir un triomf que el mantingui viu en la lluita per l'ascens directe a Primera. Els arlequinats, que tenen la permanència pràcticament confirmada, no guanyen fora de la Nova Creu Alta des de l'1 d'octubre, quan es va imposar al Miniestadi davant del Barça B (0-1).

L'entrenador ha convocat als seus 20 jugadors disponibles, tenint en compte que després del partit de Valladolid es desplaçaran directament fins a Madrid, per quedar concentrats fins al dimecres quan visitaran a l'Alcorcón. A la llista han estat inclosos quatre futbolistes que es van retirar amb molèsties físiques en l'anterior jornada davant de l'Almeria: Lanza, Agustín, Arteaga i Aarón Bueno. La seva inclusió en l'onze titular dependrà d'una proves a les quals se sotmetran a última hora.

Són baixa segura per lesió els defenses Olmo, Pablo Ruiz i Redondo, així com l'extrem cedit pel Betis Ezequiel Calvente, que s'ha ressentit del seu esquinç de turmell i es perdrà els dos pròxims compromisos, com a mínim.

stats