BARÇA B
Esports Futbol 12/12/2010

El Barça B torna a remuntar i suma un punt a Albacete

Els de Luis Enrique remunten un partit que tenien perdut empatant a dos contra l'Albacete gràcies als gols de Nolito i de Jonathan Soriano

AlbaceteIgual que ja va passar en el partit ajornat que els blaugranes van jugar a Sevilla contra el Betis el dimecres, el Barça B ha sumat un punt en un partit que anava perdent 2-0. Els de Luis Enrique han patit davant d'un equip que lluita per sortir de la zona de descens.

Els blaugranes han estat els primers que han pogut avançar-se al minut 11 quan Sergi Roberto ha aprofitat el refús del porter. Mica en mica, però, l'Albacete s'ha començat a deixar anar i això ha provocat que sovintegessin més la porteria de Masip i que s'avancessin en el marcador. Després de diversos refusos, Asen, de cap, ha fet entrar la pilota dins la porteria barcelonina (30').

L'Albacete, que ha vist com l'àrbitre li anul·lava un gol per fora de joc de Fragoso abans del descans, ha fet en segon en els primers compassos de la segona meitat. Miguel Núñez s'ha fet una autopassada davant de Bartra, s'ha plantat davant Masip i l'ha superat per baix (52'). La reacció de Luis Enrique no s'ha fet esperar i el tècnic ha donat entrada a Víctor Vázquez i a Edu Oriol.

I els canvis han tingut conseqüències positives per als blaugranes. Nolito ha retallat distàncies després d'una jugada d'Edu Oriol en la que el migcampista va deixar en safata la pilota al davanter, que ha rematat a porteria buida.

Amb el gol, el filial ha cregut en ell mateix i al 72', ha arribat l'empat. Nolito ha arribat fins a la línia de fons, ha centrat i en el punt de penal, ha trobat Jonathan Soriano, que ha superat Keylor Navas.

El domini dels blaugranes en els darrers minuts podria haver provocat que els de Luis Enrique s'emportessin els tres punts d'Albacete, però finalment el marcador no s'ha bellugat.

ALBACETE 2

BARÇA B 2

Albacete: Keylor Navas, Zubiaurre, Fragoso, Tarantino (Sousa 19'), Toni, De Lerma, Sumy, Camacho, Miguel Núñez, Asen (Pina 74') i Tato (Alfredo 76').

Barça B: Masip, Montoya, Bartra, Fontás, Muniesa, Tello (Víctor Vázquez 56'), Sergi Roberto, Oriol Romeu (Saúl 60'), Riverola (Edu Oriol, 56'), Nolito i Jonathan Soriano.

Gols: 1-0 (30') Asen. 2-0 (52') Tato. 2-1 (68') Nolito. 2-2 (72') Jonathan Soriano.

Àrbitre: Mariscal Sánchez (col·legi andalús). Va mostrar targeta groga als visitants Muniesa i Montoya.