SEGONA DIVISIÓ
Esports Futbol 29/01/2011

El Barça B pateix per empatar contra el Celta (1-1)

Tot i avançar-se amb un gol d'Edu Oriol, els de Luis Enrique segueixen sense guanyar al Miniestadi i acumulen gairebé tres mesos sense vèncer com a locals

Redacció
2 min

BarcelonaEl Barça B segueix sense poder guanyar al Miniestadi i ja fa gairebé tres mesos que no guanya. I això que aquesta tarda els de Luis Enrique han aconseguit avançar-se contra el Celta, gràcies a un gol d'Edu Oriol. Però el Celta, el segon classificat de Segona Divisió, ha pressionat amb més insistència i ha acabat dominant el partit.

En els primers compassos del primer partit de la segona volta, el Barça B ha aconseguit avançar-se al Miniestadi amb un bon gol d'Edu Oriol. Jonathan Soriano ha fet una gran assistència cap a Edu Oriol i el de Cambrils, des de la dreta, ha rematat fent passar la pilota sota les cames del porter (8').

Els de Luis Enrique han gaudit de més ocasions de gol per ampliar distàncies, però la falta d'encert dels blaugranes i la defensa dels gallecs han evitat que el filial marxés als vestidors amb un avantatge més gran.

Els blaugranes han perdonat durant els primers 45 minuts i el Celta, veient-se pel darrera en el marcador des dels primers minuts, ha pujat el ritme, ha sovintejat més l'àrea de Miño i els blaugranes, sense tenir tanta possessió de la pilota, han començat a patir. I de tant insistir, el Celta ha aconseguit l'empat. Els gallecs han trenat una ràpida jugada d'atac que ha culminat Álex López (62').

Amb l'empat, els gallecs han cregut en les seves possibilitats i Miño s'ha hagut de lluir per evitar el segon del Celta després d'un xut de Garai. Novament Álex López ha provat sort, posteriorment De Lucas també ho ha intentat, però Bartra ha salvat. I és que el Celta ha tingut en el segon temps les ocasions més clares del partit.

En els darrers minuts, els dos conjunts han incrementat el ritme de partit. El Barça ho ha intentat amb un xut de Thiago que ha marxat desviat, però la reacció del Celta ha estat una bona jugada de De Lucas que Sergi Gómez ha refusat. El blaugrana, a pocs minuts del final, podria haver aconseguit el gol del triomf, però el Celta ha salvat.

Els de Luis Enrique, que van vèncer fa dues setmanes a Salamanca, no guanyen al Miniestadi des del 6 de novembre, quan van superar amb comoditat el Vila-real B.

Barça B 1

Celta 1

Barça B: Miño; Montoya, Bartra, Sergi Gómez, Muniesa; Thiago Ilie, Jonathan Dos Santos; Edu Oriol (Víctor Vázquez 72'), Tello (Rafinha 61') i Jonathan Soriano (Saúl 46').

Celta: Falcón; Mallo, Vila, Catalá, Lago, López Garay, Bustos, Álex López; Trashorras (Joan Tomás 87'), De Lucas (Jota 92') i David (Iago Aspas 81').

Gols: 1-0 (8') Edu Oriol. 1-1 (64') Álex López.

Àrbitre: Melero López (col·legi andalús). Targetes grogues: Ilie (17'), Álex López (31') i Bustos (93').

stats