SEGONA DIVISIÓ
Esports Futbol 26/02/2011

Golejada del filial blaugrana, amb 'hat trick' de Jonathan Soriano, en un partit revolucionat (4-6)

Els de Luis Enrique no s'han rendit i, en un final de partit boig a Los Pajaritos, han sumat tres punts importantíssims contra el Numància

SòriaEl Numància ha comprovat de quin peu calça el filial blaugrana en un partit boig marcat per la debilitat defensiva local i per l'encert dels visitants, que mai no s'han conformat amb l'empat i li han endossat sis gols a l'equip sorià al seu propi feu (4-6).

L'aposta pel bon futbol té els seus riscos quan es trenca l'equilibri en un equip, i això ho ha aconseguit el filial blaugrana amb velocitat, corrents i amb jugades d'estratègia, on ha tret els colors a la lenta defensa rojilla.

Després d'una primera part anivellada, amb empat a u al marcador, el Numància ha remuntat per primera vegada a Los Pajaritos amb un gol matiner de Cedric. Després, però, no ha sabut guardar la roba i tancar el partit mentre el Barça ha anat amunt i, a base de velocitat, primer ha posat la por al cos a la defensa local i després li ha tret els colors.

En tan sols quatre minuts, Jonathan Soriano -que n'ha fet tres- ha capgirat de nou el marcador, però el Numància ha empatat en una pilota sola a l'àrea visitant caçada pel recentment incorporat Iñigo Vélez.

El juvenil Espinosa, cinc minuts després, evidenciava els centrals locals i posava de nou en avantatge els blaugranes, però el Numància, en dues fuetades de Del Pino i Barkero, que han anat al travesser, ha protagonitzat una altra remuntada.

Després d'una jugada de Nolito en la qual l'àrbitre no ha assenyalat un penal per mà d'un defensor rojillo, ha arribat un altre penal claríssim d'Oier, que s'ha emportat Iñigo Vélez a la seva sortida. Barkero ha transformat el penal en el quart empat.

Faltaven deu minuts però el partit continuava "boig" i la defensa numantina era un colador. Benjamín Martínez, a la sortida d'un córner, i Oriol, en una jugada de llestos, ha tancat el resultat, amb un "set" històric a Los Pajaritos.

NUMÀNCIA 4

BARÇA B 6

Numància: Eduardo; Flaño, Nagore, Pavón, Dani López; Garmendia (Victor Andrés, min. 80), Dimas, Barkero; Del Pino, Ion Vélez (Iñigo Vélez, min. 60) i Cedric.

Barça B: Oier; Dalmau (Espinosa, min. 45), Bartra, Lozano, Carles Planes; Roberto, Fontas, Jonathan Dos Santos; Saúl (Oriol, min. 58), Jonathan Soriano (Benjamín Martínez, min. 80) i Nolito.

Gols: 0-1: Min. 31, Jonathan Soriano. 1-1: Min. 44, Nagore. 2-1: Min. 46, Cedric. 2-2: Min. 57, Jonathan Soriano. 2-3: Min. 60, Jonathan Soriano. 3-3: Min. 70, Iñigo Vélez. 3-4: Min. 75, Espinosa. 4-4: Min. 85, Barkero. 4-5: Min. 87, Benjamín Martínez. 4-6: Min. 92, Oriol.

Àrbitre: Sureda Cuenca (comitè balear). Ha ensenyat cartolina groga al local Flaño (min. 23), del Pino (min. 55) i Pavón (min. 73) i als blaugranes Bartra (min. 42), Oriol (min. 84) i Nolito (min. 94)

Incidències: Estadi Los Pajaritos. Més de quatre mil cinc-cents aficionats.