SEGONA DIVISIÓ A
Esports Futbol 04/02/2011

El Barça B buscarà emportar-se algun punt del camp del Xerez, el quart classificat

El Barça B vol seguir sumant de tres en tres a domicili contra el Xerez, un equip que costa al filial ja que dels nou partits en terreny andalús només n'ha guanyat un

Redacció
2 min

BarcelonaEl Barça B intentarà emportar-se algun punt del camp del Xerez, un equip que costa al filial barcelonista ja que en els nou enfrontaments en terreny andalús només ha obtingut un triomf (2-1 en la campanya 1982/83, a Segona Divisió).

Per aconseguir algun punt en el seu desplaçament a Xerez, quart classificat, el Barça B compta amb el retorn a l'equip de Luis Enrique de Fontàs i Nolito, que per diferents motius no van estar en la jornada anterior. De tota manera, el tècnic del filial blaugrana no podrà utilitzar els lesionats Carmona, operat del menisc intern del genoll esquerre, Oriol Romeu, amb trencament del menisc extern dret, i Sergi Roberto, amb lesió de segon grau en el recte anterior del quàdriceps esquerre.

Sergi Gómez, d'una altra banda, s'ha quedat fora de la convocatòria de Luis Enrique. L'asturià tampoc podrà comptar amb Thiago Alcántara, que torna al primer equip. Els dos van ser titulars en l'últim partit del filial blaugrana contra el Celta al Miniestadi.

Les notícies positives per a Luis Enrique són el retorn de Fontàs, que no va disputar la passada jornada contra el Celta per acumulació de cartolines grogues, i també el de Nolito, que va entrar en els plans de Pep Guardiola, entrenador del primer equip, per a l'enfrontament contra l'Hèrcules la setmana passada.

L'objectiu del filial és tornar a les posicions de privilegi de la classificació de Segona, ja que s'han quedat fora després de sumar quatre punts en les quatre últimes jornades.

Pel que fa al Xerez, els dos empats (a Vigo i contra l'Elx) i, sobretot, la victòria (1-2) a Cartagena, han tornat una altra vegada l'eufòria a l'equip que s'ha reafirmat en el quart lloc del grup. Això no obstant, el Xerez desconfia del potencial del Barcelona B malgrat que en les últimes quatre jornades només ha aconseguit un triomf (a Salamanca), amb dues derrotes i un empat, aquest al seu estadi davant el Celta.

El Xerez, per reforçar la seva posició en la taula, vol trencar la ratxa al seu estadi amb el Barcelona B, al qual únicament ha vençut en una ocasió, davant dels quatre empats i tres derrotes, i avalat a més per la seva trajectòria en els últims onze partits -cinc victòries i quatre igualades- només "entelada" per les derrotes contra Betis i Rayo.

Per al xoc contra el filial barcelonista, el tècnic Javi López no pot comptar amb David Lombán, titular indiscutible fins ara, sancionat amb un partit després de ser expulsat a Cartagena. El seu lloc en l'eix de la defensa, llevat de sorpresa d'última hora, serà ocupat per Leandro Gioda, central argentí que ha arribat cedit d'Independent d'Avellaneda al mercat d'hivern. L'altra novetat podria ser la inclusió a l'onze inicial de Mario Bermejo, una vegada restablert de la seva lesió. Bermejo formaria parella d'atac amb José Mari, mentre que Oscar Díaz es veuria relegat a la banqueta.

stats