SEGONA DIVISIÓ
Esports Futbol 12/03/2011

Festa Major a Montilivi en un duel d'alta volada

Montilivi, l'estadi del Girona, viu la seva particular Festa Major amb la visita del Betis en un duel de la part alta de la classificació

Redacció
2 min

GironaMontilivi, l'estadi del Girona, viu la seva particular Festa Major amb la visita del Betis, un duel a la part alta de la classificació en què els dos equips buscaran afermar la seva posició privilegiada.

S'espera el segon ple de la temporada i la directiva local ha programat actes perquè la cita sigui una celebració per a aficionats i visitants, la majoria establerts a Catalunya, i tinguin l'oportunitat de veure els seus jugadors.

Mentrestant, el vestidor gironí només parla de fer un bon partit per presentar definitivament la candidatura a mantenir-se en els primers llocs de la taula classificatòria.

El tècnic Raúl Agné haurà d'estar pendent de l'estat del porter Roberto Santamaría, que no creu que tingui "cap problema per jugar", malgrat que no s'ha pogut entrenar amb normalitat al llarg de la setmana. Tampoc no s'ha entrenal el central Dani Tortolero, encara que la seva presència a l'equip sembla segura. Qui segur que no hi serà és Moha. El migcampista arrossega problemes físics al genoll i als isquiotibials i és baixa segura.

El sentiment del vestidor el resumeix perfectament el davanter Roberto Peragón: "Aquest partit és una bona prova per saber què volem fer. Si volem estar a dalt cal demostrar-ho davant el Betis".

No obstant això, Peragón reconeix que la plantilla verd-i-blanca és "la més destacada de la categoria i un dels millors equips al costat del Rayo o el Barça B". A l'onze inicial hi ha el dubte de qui ocuparà el lateral esquerre, posició que estarà entre Migue i Dani Bautista, i el de qui formarà a la punta d'atac -la parella més probable és la formada per Despotovic i Peragón-.

El Betis vol tornar al camí del triomf com a visitant (ja que no guanya a casa des de la jornada disset, a Tenerife, 0-3), davant un Girona que, malgrat el "cop" a Huelva, es troba a l'alça.

Els set punts en les últimes tres jornades -victòries al Villamarin contra Albacete i Las Palmas, i empat a Ponferrada- i la millora en el joc dels bètics, són els arguments de l'equip que dirigeix Pepe Mel per optar a un bon resultat en el municipal de Montilivi. A més, el Betis vol fer bona la seva visita al feu del conjunt català, on ja en la campanya passada va obtenir el triomf (0-2).

El tècnic madrileny Pepe Mel podrà comptar, finalment, amb els jugadors que durant la setmana han tingut alguns problemes, com Emaná, Belenguer, Salva Sevilla, Dorado i Nacho. Pepe Mel ha convocat 18 jugadors, entre els quals figura el del planter Manu Palancar.

stats