GIRONA
Esports Futbol 13/12/2010

El president del Girona promet fitxatges a l'hivern

Ramón Vilaró assegura que la fita d'aspirar a Primera Divisió el club gironí se la marca "per a la segona volta de la competició. És un objectiu del tot viable"

Redacció
1 min

GironaEl Girona FC anirà al mercat d'hivern per realitzar un mínim de tres fitxatges amb els quals l'equip hauria d'aspirar a fer un pas endavant en la Segona Divisió A, segons que ha anunciat el president del club, Ramón Vilaró, després de l'empat aconseguit aquest cap de setmana contra el Celta.

Vilaró ha assegurat que s'estudia "una llista amb molts noms i caldria veure el que decideixen els tècnics per saber quines posicions cal reforçar", encara que ha deixat clar que "l'objectiu és fer un pas de qualitat i mirar si es pot lluitar per les places que al final de la lliga donaran accés a la promoció d'ascens".

El president ha detallat que la meta d'aspirar a Primera el club se la marca "per a la segona volta de la competició" i que, en el cas que això no fos així, el desig és el de "no patir al final de la lliga, com s'ha fet aquestes dues campanyes anteriors".

Per a Vilaró, la lluita per l'ascens és factible: "En aquesta categoria guanyes dos partits seguits i puges diverses posicions, així que crec que l'objectiu és del tot viable", ha dit.

En l'aspecte esportiu, Kiko Ratón serà dubte per al partit de divendres que ve al camp del Xerez, després de la lesió de turmell que va patir contra el Celta.

stats