SEGONA DIVISIÓ
Esports Futbol 03/04/2011

El Girona aconsegueix en els últims minuts sumar un punt al camp del cuer

El Girona ha aconseguit evitar la derrota en els últims minuts en la seva visita al camp del cuer, la Ponferradina amb un gol de Chechu al 85'

Efe
2 min

PonferradaEl Girona ha aconseguit evitar la derrota en els últims minuts en la seva visita a Ponferrada, amb un gol que deixa els cuers una mica més enfonsats en la classificació.

Els dos equips han protagonitzat una primera part molt pobra, en la qual el Girona ha demostrat molt poca ambició i s'ha limitat a deixar passar el temps, mentre que la Ponferradina ha lluït totes les seves carències a l'hora de gestionar la possessió de la pilota.

L'equip visitant, conscient de les limitacions del seu rival, l'ha deixat fer i ha limitat les seves intencions ofensives a algun contraatac sense gaire perill.

La Ponferradina, per la seva banda, ha malgastat imprecisions i errors, per a desesperació dels seus aficionats i tranquil·litat de Santamaría, que amb prou feines ha hagut d'intervenir per detenir un parell de xuts sense excessiu perill.

A l'altra porteria, Alejandro ha estat inèdit, ja que el bagatge ofensiu del Girona s'ha limitat a algun esporàdic tret desviat.

Després del descans, la Ponferradina ha sortit amb més vivesa i aquesta sensació s'ha accentuat gràcies al gol de Saizar, que ha batut Santamaría amb un fantàstic llançament de falta.

El gol ha donat pas als millors minuts dels locals davant un Girona que ha seguit massa atrinxerat en el seu camp i sense proposar res en atac.

Aquesta situació s'ha anat modificant a mesura que s'acostava el final, quan l'equip visitant s'ha vist obligat a estirar-se a la recerca del gol de l'empat, que ha arribat després d'un enviament al segon pal que ha aprofitat Chechu per marcar davant les protestes locals perquè hi havia un jugador blanc-i-blau estès sobre el terreny de joc.

En el descompte, Alejandro ha salvat un mà a mà amb Despotovic per deixar el marcador amb un empat que deixa la Ponferradina enfonsada en l'últim lloc i evita que el Girona s'acosti més a la zona d'ascens.

PONFERRADINA 1

GIRONA 1

Ponferradina: Alejandro; David Malo, Cuadrado, Luis Prieto, Redondo; Cristian (Jonathan, min. 60), Abraham (Jano, min. 84), Toribio (Máyor, min. 77), Acorán; Saizar i De Paula.

Girona: Santamaría; José, Noguerol, Tortolero, Migue; Jandro, Marcos Tébar (Chechu, min. 60), Dorca, Moha (Borja, min. 71); Kiko Ratón (Despotovic, min. 52) i Peragón.

Gols: 1-0: Saizar (min. 51). 1-1: Chechu (min. 85).

Àrbitre: Ontanaya López (Comitè Castellanomanxec). Ha mostrat targetes grogues a Cuadrado, Toribio De Paula i Jonathan per la Ponferradina i a Dorca i José pel Girona. Ha expulsat el delegat de la Ponferradina, José Antonio Blanco.

Incidències: 6.000 espectadors a El Toralín.

stats