SEGONA DIVISIÓ
Esports Futbol 25/01/2011

Tuni, tercer fitxatge del Nàstic

Antoni Adrover 'Tuni' arriba cedit pel Reial Mallorca fins a final de temporada, i es converteix així en la tercera incorporació del quadre tarragoní al mercat hivernal

Redacció
1 min

TarragonaEl Nàstic ha fet oficial el fitxatge d'Antoni Adrover 'Tuni', que arriba cedit pel Reial Mallorca fins a final de temporada, i es converteix així en la tercera incorporació del quadre tarragoní al mercat hivernal.

Tuni, que ahir s'acomiadava dels seus companys a Mallorca, arriba amb la intenció de tenir minuts després de superar la seva lesió, i de pas poder ajudar al conjunt de Juan Carlos Oliva a aconseguir la permanència a Segona.

El jugador ha passat la pertinent revisió mèdica i demà estarà a les ordres d'Oliva. A més, podria entrar en la convocatòria amb vista al partit de dissabte que ve contra la UD Las Palmas.

L'arribada de Tuni comportarà baixes en l'actual plantilla per poder deixar una fitxa lliure. Segons que ha explicat el director esportiu, Josep Maria Nogués, Vicente i Juan Domínguez seran els homes que surtin, ja que ha deixat entreveure la possibilitat que arribi un quart reforç.

stats