SEGONA DIVISIÓ
Esports Futbol 26/02/2011

El Nàstic torna a jugar contra el líder, ara el Celta, aquesta vegada a casa

Després de puntuar al Teresa Rivero contra el primer classificat d'aleshores, el Rayo Vallecano, els de Juan Carlos Oliva afronten el partit (Nou Estadi, 16h) amb confiança

Redacció
2 min

TarragonaEl Nàstic intentarà demà dissabte repetir la sorpresa davant el líder, aquesta setmana el Celta, en un partit que es considera vital per a la permanència a Segona, i sobretot després d'aconseguir puntuar al Teresa Rivero davant el primer classificat d'aleshores, el Rayo Vallecano.

El bon resultat aconseguit la jornada passada, juntament amb l'òptima imatge que va mostrar l'equip, han servit perquè la visita del líder s'afronti amb confiança i amb la seguretat que es pot aconseguir alguna cosa positiva.

L'entrenador Juan Carlos Oliva té baixes importants per al partit, ja que Sergio Díaz va ser expulsat davant el Rayo i Seoane va veure la cinquena groga, per la qual cosa tots dos seran a la grada per sanció.

A més, cal afegir la baixa per lesió de Rubén Navarro, encara que no havia estat titular en les últimes jornades, per la qual cosa s'espera que Powel s'afermi com a davanter referent, mentre que Eloy Gila esperaria la seva oportunitat des de la banqueta. La baixa de Seoane podria ser coberta per Rodri, mentre que la del central Sergio la podrien ocupar Álex Ortiz o David Medina. La resta de l'equip seria l'habitual.

El Celta de Vigo defensarà demà el liderat en solitari de la Segona Divisió a l'estadi del Gimnàstic de Tarragona, un rival que la setmana passada va sorprendre el Rayo a Vallecas i que no perd al seu estadi des del passat quatre de desembre, quan va caure davant el filial del Vila-real (1-2).

Per primera vegada en la temporada, els celestes jugaran amb la pressió d'haver de guanyar per mantenir-se al capdamunt de la classificació, ja que una ensopegada a Tarragona deixaria de nou la primera plaça en safata a un Rayo que diumenge visitarà el difícil camp de l'Osca.

Però si el Nàstic passa per un bon moment, encara més un Celta que ha encadenat tretze jornades consecutives sense perdre. La seva última derrota va ser el 14 de novembre contra el Valladolid al José Zorrilla.

Des que va començar el nou any, els gallecs s'han mostrat intractables com a visitants malgrat que en les seves últimes dues sortides només han pogut empatar contra el Barcelona B i el Còrdova. En el mes de gener van guanyar en els difícils camps del Rayo, l'Elx i el Cartagena.

Una dinàmica positiva que el Celta intentarà allargar al Nou Estadi de Tarragona malgrat que Paco Herrera no podrà comptar amb el seu onze de gala, ja que el lateral dret Hugo Mallo és baixa per culpa d'una pubàlgia. El tècnic va revelar que realitzarà rotacions per dosificar els seus jugadors, tenint en compte que hauran de jugar tres partits en vuit dies.

stats