SEGONA DIVISIÓ
Esports Futbol 02/03/2011

Un Nàstic amb urgències visita Chapín amb intenció de sortir de la zona perillosa

Sense temps per assimilar la derrota contra el Celta (1-2), el Nàstic visita l'estadi de Chapín (20 h) novament amb urgències després d'entrar en zona de descens

Redacció
2 min

TarragonaSense temps per assimilar la derrota de la passada jornada contra el Celta (1-2), el Nàstic visita l'estadi de Chapín novament amb urgències després d'entrar en zona de descens directe a Segona Divisió B. De tota manera, la tranquil·litat que li aporta el fet de veure que el joc de l'equip ha millorat en les últimes setmanes i, sobretot, perquè el rival no passa pel seu millor moment, l'expedició tarragonina viatja amb la intenció de sortir de la zona perillosa.

La plantilla segueix convençuda que sortirà endavant i deixarà a una banda les places de descens, i fins i tot creu que el Xerez és el rival propici ara mateix per aconseguir tres punts més.

El Nàstic recupera homes importants com Sergio i Seonane, que tornen després de complir sanció i podrien entrar a l'onze inicial, sobre tot el central, després del mal partit que es va fer en defensa davant el Celta. A més, Mingo es perfila com a lateral esquerre davant les molèsties físiques que pateix Raúl Fuster.

Per a la zona d'atac sembla que el tècnic del conjunt català, Juan Carlos Oliva, apostarà pels habituals, amb un Powel en ratxa i que tornarà a ser la referència a la punta de l'atac.

El Xerez, per contra, afronta una nova prova per calibrar les seves possibilitats d'ascens. L'equip de Jerez del tècnic Javi López acumula una ratxa de tres derrotes consecutives, la qual cosa l'ha portat a sortir dels llocs de promoció d'ascens a Primera Divisió, si bé ha abandonat el discurs de la permanència i ha exigit als seus jugadors objectius majors.

López no podrà comptar amb Miguel Ángel Cordero, titular indiscutible, que haurà de complir un partit per acumulació d'amonestacions, per la qual cosa el seu substitut seria Rafael Barber, encara que el migcampista pateix una elongació a l'abductor i serà dubte.

Per tant, el tècnic de Jerez podria introduir la variant d'Héctor Font i Vicente Moreno, que podria tornar al centre del camp després de jugar tota la temporada com a central, mentre que tornarà a l'onze titular David Lombán després d'haver complert un partit de suspensió.

stats