SEGONA DIVISIÓ
Esports Futbol 02/04/2011

Nàstic i Tenerife esgarrapen un punt per lluitar per la salvació (1-1)

El repartiment de punts no ha deixat satisfet ningú. Els canaris s'han avançat, però després els grana han dominat i han empatat gràcies a Felipe Sanchón (44')

El Nàstic va ser l'únic equip català que no va guanyar.

TarragonaEl duel per evitar el descens entre Gimnàstic i Tenerife ha acabat amb un empat (1-1) que no ha deixat satisfet ningú, en un partit que han dominat els canaris fins a avançar-se al marcador, però que després ha passat a mans dels locals, que han disposat de nombroses oportunitats.

L'ambient ha posat nerviós el quadre local, ja que en els primers compassos, dos errors defensius consecutius han pogut costar el primer gol del Tenerife. Per sort pels locals, Pablo Sicilia no ha estat gaire encertat. De tota manera, l'equip insular ha sortit a manar i a dominar, conscient de la importància dels tres punts en joc.

El Nàstic a poc a poc s'ha anat despertant i ha intentat arribar davant Aragoneses, sobretot gràcies a un combatiu Morán, com sempre el més destacat dels locals. Però aquesta situació no ha servit perquè el Tenerife s'acovardís, ja que seguia inquietant la porta de Rubén. De fet, després d'una jugada de tira línies, Nino ha obligat el porter local a lluir-se després d'un gran xut.

I ha estat el mateix Nino qui ha obert el marcador. Ha estat als vint-i-sis minuts i després d'una jugada personal en la qual s'ha plantat a la frontal, i davant la pressió dels centrals, ha decidit creuar per batre Rubén (0-1). Amb el marcador en contra, a més, veien com el seu millor home, Morán, marxava lesionat.

El partit s'ha adormit a poc a poc, amb el Nàstic que dominava però de forma irreal, ja que ha estat el Tenerife el que ha cedit el domini per buscar la contra i realment mai no ha arribat a passar dificultats, ja que els d'Oliva amb prou feines creaven joc. Però en una jugada aïllada, una bona combinació entre Rey i Felipe ha acabat amb aquest últim davant Aragoneses, al qual superava establint l'empat (1-1).

El Nàstic ha sortit animat després del descans, intentant portar la batuta des del principi. Al Tenerife semblava que ja li anava bé la situació, ja que se sentia còmode jugant al contraatac, amb Nino com a director d'orquestra. El joc dels locals era massa horitzontal, cosa que ha suposat que Aragoneses fos un espectador més, sense rebre ocasions de perill.

La dinàmica ha estat sempre la mateixa, i s'ha accentuat una mica més passada la mitja hora, després de l'expulsió per doble groga del visitant Luna, que ha vist les dues targetes en tan sols cinc minuts. Un minut després, Eloy ha tingut el gol en les seves botes després d'una gran jugada de Rei per la dreta que Aragoneses ha desviat a la cantonada. El mateix Rey ha tornat a inquietar la porta contrària en una jugada personal, que ha obligat el porter a tornar a lluir-se.

El setge ha estat total en els últims minuts però els d'Oliva han estat incapaços de perforar la porteria canària malgrat gaudir de nombroses oportunitats. Al final, el Tenerife ha estat qui ha acabat atacant, encara que ha estat incapaç d'emportar-se els tres punts de Tarragona.

GIMNÀSTIC 1

TENERIFE 1

Gimnàstic: Rubén, Xisco, Mairata, Medina, Mingo, Delporte (Eloy, m.68), Seoane, Bergantiños, Morán (Rei, m.32), Felipe i Powel (Virgili, m.81).

Tenerife: Aragoneses, Bertrán, Prieto, Luna, Sicilia, Kitoko, Juanlu, Ricardo, Dubarbier (Omar, m.54)(Julio Álvarez, m.72), Natalio (Igor, m.82) i Nino.

Gols: 0-1, min.27: Nino. 1-1, min.44: Felipe.

Àrbitre: Del Cerro Grande, del col·legi madrileny. Ha expulsat el visitant Luna (m.76) per doble groga. Ha mostrat cartolines grogues a Mairata, Bergantiños i Rey.

Incidències: Partit corresponent a la jornada 32 de la Lliga Adelante disputat al Nou Estadi davant 7.199 aficionats.