SEGONA DIVISIÓ
Esports Futbol 07/02/2011

Vilaró: "És el moment que l'equip miri cap a dalt"

El president del Girona creu que han de començar a mirar cap a les primeres places, sobretot després del triomf contra el Nàstic i de mantenir-se invictes l'any 2011

Redacció
2 min

GironaEl president del Girona, Ramon Vilaró, està convençut que l'equip ha d'enfocar la seva lluita a partir d'ara cap a les primeres places de la classificació, després de la victòria d'aquest cap de setmana contra el Gimnàstic, que manté la plantilla invicta aquest any 2011.

Al conjunt català li surten els comptes en aquest inici d'any, en què, de moment, no coneix la derrota després de sis jornades. En aquest 2011, l'equip de Raúl Agné ha sumat dotze dels divuit punts disputats i s'ha allunyat set punts dels llocs de descens.

Aquests dotze punts han estat a causa de les victòries contra el Barcelona B, Numància i Gimnàstic i els empats aconseguits contra el Cartagena, Còrdova i Tenerife.

L'equip, que malgrat la bona ratxa no podia allunyar-se de la part baixa, sí que ho ha aconseguit després del triomf de dissabte passat contra el Nàstic de Tarragona i, ara, està a set punts del descens i a cinc de les posicions que donarien opció a jugar la promoció d'ascens a Primera.

"Potser a partir d'aquesta mateixa setmana hàgim de canviar els nostres objectiu i pensar en la part alta de la taula i en les places d'ascens, més que en les de descens", ha explicat satisfet Ramon Vilaró, qui creu que, "en línies generals, la plantilla està fent un bon joc i la situació actual és més que merescuda".

Vilaró no vol pensar més en alguns punts que s'han escapat en l'últim sospir del partit, com va succeir a Còrdova i Tenerife.

"A vegades jugues bé i el resultat no acaba d'acompanyar i d'altres, amb un joc menys vistós, guanyes, com va succeir aquesta setmana contra el Gimnàstic", ha assenyalat el president.

En qualsevol cas, Vilaró no dubta que l'equip està "completament capacitat per seguir en aquesta línia i lluitar amb el grup de dalt".

A Girona també estan satisfets amb l'entrada de públic de dissabte passat, ja que els 8.900 espectadors que van acudir a Montilivi suposen el rècord d'assistència en aquestes tres temporades que l'equip ha estat a Segona A i deixen l'aforament a només 380 localitats del ple absolut.

"En aquest aspecte també estem completament satisfets, el club està treballant molt per crear afició i crec que la gent a poc a poc va responent", ha assegurat Vilaró. A Montilivi aquest dissabte també es va viure la presentació de Carmany, la nova mascota del club, basada en el personatge històric Carlemany.

stats