2a DIVISIÓ
Esports Futbol 11/09/2011

Els insulars no donen ni una opció al Nàstic (1-3)

La UE Las Palmas s'ha emportat una còmoda victòria (1-3), en un partit en què els canaris han estat superiors i no han donat opció a un Nàstic que ha ofert una imatge preocupant

TarragonaLa UD Las Palmas s'ha emportat una còmoda victòria al camp del Nàstic (1-3), en un partit en què els canaris han estat molt superiors i no han donat opció a un equip local que ha ofert una imatge preocupant.

Els tarragonins, sense patró de joc definitiu i sense inquietar la meta contrària, han anat sempre a remolc, tot i que en l'inici han revolucionat molt amb les seves accions. No obstant això, els grocs han tingut una magnífica ocasió, mitjançant un penal de Mairata sobre Vitolo, però Rubén Pérez ha aturat el llançament de Viera. La jugada, en tot cas, ha desconcertat totalment els locals, cosa que han aprofitat els grocs per crear problemes a la defensa dels d'Oliva. Així, després d'una jugada de Javi Guerrero, Viera no ha fallat i ha establert el 0-1.

El revés per als locals ha estat molt forta, ja que els canaris s'han sentit bastant còmodes durant alguns minuts, sense rebre ocasions per part del quadre local, llevat d'alguna jugada aïllada d'Eloy i Powel, però sense perill. De fet les ocasions seguien sent per Las Palmas, amb una gran oportunitat per Viera, dins l'àrea, que ha enviat a les mans de Rubén.

El domini era total per als de Rodríguez, que estava a la grada per sanció, mentre que els d'Oliva es limitaven a jugar a la contra i amb bastant desconcert, sense criteri i sense un joc definit. Això sí, Gila ha posat a prova Barbosa als divuit minuts, amb una gran intervenció del porter. Amb el pas dels minuts el partit s'ha tornat a igualar i el Nàstic s'ha anat assentant entre els primers xiulets per part del públic.

Cap a la mitja hora s'ha demanat un possible penal per caiguda d'Eloy dins l'àrea. Això, a més d'alguna decisió polèmica de Ocón Arráiz ha esperonat el públic, que ha començat a animar els seus de forma incondicional, encara que els d'Oliva han seguit sense idees fins al descans, davant un Las Palmas que ha jugat amb comoditat.

La segona meitat ha començat igual que ha acabat la primera, i Viera ha marcat als quatre minuts. Una altra jugada per la banda després de robar la pilota ha acabat amb la passada de la mort de Sergio Suárez a Viera, que establia a plaer el 0-2 per Las Palmas. Amb el marcador costa amunt, Oliva ha volgut moure la banqueta intentant remuntar el partit, però l'equip dirigit per Socorro no patia.

I de fet a la contra Las Palmas ha marcat el tercer, després d'una jugada personal de Viera, que sense oposició la cedia a Javi Guerrero que la creuava davant Rubén Pérez (0-3). Amb el marcador clarament a favor, els de Rodríguez s'han relaxat i el Nàstic ho ha aprofitat per retallar diferències, amb un gol de Powel als vint minuts, i ha aconseguit així el primer gol dels locals aquesta temporada.

El gol ha esperonat el Nàstic i els d'Oliva han pressionat el quadre groc en els minuts següents, però Socorro ha mogut la banqueta intel·ligentment, donant aire fresc al centre del camp, cosa que ha servit per mantenir el resultat fins al final.

Fitxa tècnica:

1 - Gimnàstic: Rubén; Ruz, Mairata, Mingo (Longás, m.54), Fuster, Seoane, Arzu, Gila (Luna, m.54), Viguera (Bueno, m.58), Peragón i Powel.

3 - UD Las Palmas: Barbosa; Pignol, Juanpe, Laguardia, Corrales, Castellano, David González (Vicente Gómez, m.80), Sergio Suárez, Viera, Vitolo (Portillo, m.46) i Javi Guerrero (Quiroga, m.80).

Gols: 0-1, m.8: Viera. 0-2, m.49: Viera. 0-3, m.63: Javi Guerrero. 1-3, m-69: Powel

Àrbitre: Ocón Arráiz, de l'escola de La Rioja. Targetes grogues: a Fuster, Juanpe, i Corrales.