LLIGA ADELANTE
Esports Futbol 30/09/2011

El Nàstic de Tarragona suma una nova derrota al camp del Vila-real B (3-2)

Quatre derrotes i dos empats en sis jornades. El Nàstic segueix sense aixecar cap i no ha sumat cap punt a la ciutat esportiva del Vila-real.

Efe
2 min
El Vila-real B ha derrotat el Nàstic

Vila-realEl Vila-real B es va retrobar amb la victòria en guanyar per 3-2 al Gimnàstic de Tarragona en un trepidant partit en què va destacar el davanter Joselu, autor dels tres gols d'un filial groc que va acabar el partit amb deu homes per la expulsió de Pere quan quedava un quart d'hora per al final.

Després d'un intercanvi de cops va arribar el primer gol. Una preciosa jugada de combinació per la banda dreta de l'atac groc va acabar amb un centre ras del Fofo i una rematada en posició de escorç per part de Joselu, que va tocar el just perquè la pilota acabés dins de la porteria catalana.

El Nàstic va reaccionar i va poder empatar només dos minuts més tard. Just quan es complia la mitja hora de joc Mariño es va erigir en protagonista indiscutible del duel en treure una mà prodigiosa a cop de cap de Eloy Gila. Un altre cop de cap, al minut 37, va suposar l'empat. Iriome es va introduir la pilota en la seva pròpia porteria després de l'execució d'una falta escorada.

El Vila-real B es va refer poc després que comencés la segona part. Jaume Costa, en una de les habituals internades per banda esquerra, va ser objecte d'un clar penal comès per Ruz. Una pena màxima que Joselu es va encarregar de materialitzar enganyant per complet al porter del Nàstic i sumant així el seu segon gol.

El davanter de Huelva sembla tocat per una vareta màgica. Així, en una espectacular jugada de contraatac va marcar el seu 'hat-trick' particular amb un xut amb l'esquerra que es va colar al costat de la base del pal de Rubén Pérez. El partit semblava sentenciat amb aquest gol, però res més lluny de la realitat.

El Nàstic va renéixer amb un altre penal que a més va suposar l'expulsió del lateral dret groc Pere per doble amonestació. Powel va anotar des dels onze metres i li va posar pebre als últims minuts. De fet, tan sols uns segons més tard el conjunt català va poder empatar, però la pilota se'n va anar al pal

Vila-real B 3-2 Nàstic

Vila-real B: Mariño; Pere, Dervite, Kiko, Jaume Costa, Marc Gullón, Llorente (Toribio, min. 78), Iriome, Pedro Vázquez (Leujene, min. 78); Fofo (Kike López, min. 63) i Joselu.

Gimnàstic: Rubén Pérez; Ruz, Arzu, Xisco Campos, Mingo; Rodri (Bé, min. 81), Seoane, Longás (Galindo, min. 73), Eloy Gila (Lluna, min. 73); Peragón i Powel.

Gols: 1-0. Min 28: Joselu. 1-1. Min 37: Iriome, en pròpia porta. 2-1. Min 58: Joselu, de penal. 3-1. Min 70: Joselu. 3-2. Min 77: Powel, de penal.

Àrbitre: Gil Manzano (Col.legi Extremeny). Groga als locals Llorente (min. 25) i Jaume Costa (min. 64), així com als visitants Mingo (min. 34), Ruz (min. 58) i Xisco Campos (min. 62). Va expulsar per doble amonestació al local Pere (min. 36 i min. 76).

Incidències: Ciutat Esportiva. Al voltant de 1.000 espectadors

stats