SEGONA DIVISIÓ
Esports Futbol 03/04/2012

Ramon Vilaró presenta la dimissió com a president d'un Girona amb greus problemes econòmics

Aquest matí s'ha reunit la directiva. Vilaró ha presentat la dimissió i es planteja la possibilitat de presentar un concurs de creditors

Ara
1 min

GironaEl Girona, que ocupa zona de descens a Segona, segueix amb problemes. Aquest matí s'ha reunit la directiva, i el president, Ramon Vilaró, ha presentat la dimissió. Vilaró oferirà la seva versió dels fets durant una roda de premsa avui. La principal raó és la greu situació econòmica del club. El propietari, Josep Delgado, segueix sense anar a les reunions d'un club que es planteja seriosament presentar en breu davant del jutjat un concurs de creditors per evitar el descens administratiu del club, a causa dels deutes que acumula. Josep Delgado, quan ha parlat, no ha deixat clar del tot si vol vendre's el club o no.

Demanda del CB Sant Josep

Segons ha informat Catalunya Ràdio, els problemes del Girona no deixen de créixer. El Club de bàsquet Sant Josep ha presentat una demanda contra el Girona per incompliment de contracte de patrocini, demanda per valor d'uns 150.000 euros. Segons el president del CB Sant Josep, "sap greu fer la demanda contra el Girona, ja que el culpable és el senyor Delgado".

stats