POLÈMICA LINGÜÍSTICA
Esports Futbol 16/02/2011

Reagrupament encoratja l'afició del Girona a ovacionar Angé

El partit independentista demana que l'entrenador del conjunt gironí rebi tot el suport possible en el partit que el seu equip jugarà divendres a Montilivi

Redacció
1 min

GironaDivendres al vespre el Girona jugarà al seu camp davant l'Alcorcón i l'afició es mobilitzarà per mostrar el seu ple suport a l'entrenador, Raül Agné, després que dissabte passat, a Osca, marxés d'una roda de premsa en què no el deixaven parlar en català. Per fer una crida a aquest suport, Reagrupament expressa en un comunicat "el suport i admiració cap a l’entrenador del Girona, Raül Agné, per l’actitud de dignitat que va demostrar".

El text recorda que "a la Franja de Ponent es parla català i que Raül Agné és originari d’allà, per la qual cosa els periodistes aragonesos que van demanar que s’havia de parlar en castellà, demostren que, a més de ser intolerants, són maleducats i ignorants".

Per això, la formació encoratja les persones que assisteixin al proper partit del Girona a casa a "rebre amb un gran aplaudiment i una gran ovació Raül Agné quan surti a la gespa i que portin pancartes en què es feliciti l’entrenador per la seva actitud, i que, a més, es vegin més senyeres i estelades que mai a les graderies del camp en senyal de suport a Raül Agné per demostrar-li que no està sol a l’hora de defensar la llengua catalana contra els intolerants". El text diu que ara l'entrenador "serà víctima d’una campanya en contra per part de la caverna mediàtica madrilenya i espanyola".

stats