2a DIVISIÓ
Esports Futbol 04/03/2012

El Barça B vol superar la seva assignatura pendent lluny del Miniestadi

Els d'Eusebio s'enfronten al Recreativo de Huelva (19.45 h, GolT) amb la intenció de millorar les estadístiques com a visitants

Efe
2 min
Martí Riverola torna a la convocatòria un cop recuperat de la seva lesió / FCBARCELONA.CAT

BarcelonaEl Recreativo de Huelva buscarà, a l'estadi Nuevo Colombino, la seva tercera victòria consecutiva contra un Barça B vingut a menys en el seu rendiment a domicili, amb un sol punt en els seus últims sis desplaçaments, i que intentarà superar la seva assignatura pendent com visitant.

El bon moment dels locals, així com les estadístiques favorables en el seu estadi en els seus enfrontaments amb el filial blaugrana, amb sis victòries, cinc empats i una sola derrota (0-1 en la temporada 1984-85), són els arguments dels de Huelva per optar a tres nous punts que li permetin seguir la seva escalada en la classificació.

El Recre intentarà aconseguir la seva tercera victòria consecutiva, objectiu que no aconsegueix des de fa sis temporades. Des de la campanya 2005-06, el conjunt de Huelva no ha estat capaç d'encadenar tres triomfs consecutius a Segona Divisió i, en aquesta ocasió, serà la quarta oportunitat que tingui en l'actual temporada.

Minvat de nou per la convocatòria de jugadors per al primer equip, el Barça B vol deixar enrere dues jornades consecutives sense puntuar, amb el repte de superar a més una de les assignatures pendents en aquest curs, les visites a camp contrari.

El passat 19 de novembre, davant el Múrcia en la catorzena jornada (0-2), va ser l'última vegada que els blaugranes van aconseguir emportar-se el triomf com visitants. En dotze partits lluny del Miniestadi, els d'Eusebio Sacristán només han aconseguit sumar quinze punts, amb quatre victòries i tres empats.

Amb aquest objectiu, el filial acudeix a Huelva conscient de la necessitat de sumar després de la relliscada contra el Deportivo (1-0) i Hèrcules (0-1), encara que per a això de nou haurà d'actuar sense alguns dels seus millors homes. El central Marc Muniesa, els migcampistes Jonathan Dos Santos i Sergi Roberto, així com el davanter Cristian Tello han estat cridats aquesta setmana per cobrir les absències del primer equip, mentre que el central Armando és baixa per acumulació de targetes.

Sí podrà comptar el tècnic amb Martí Riverola, qui ja es va incorporar al grup després de superar una elongació en el recte anterior del quàdriceps esquerre, a més dels juvenils Jean Marie Dongou i Patric Gabarrón, que viatjaran amb l'equip a Huelva.

stats