2a Divisió
Esports Futbol 16/06/2011

Héctor Simon és el primer reforç del Sabadell en el seu retorn a Segona

El tècnic del Centre d'Esports Sabadell, Lluis Carreras, que demà signarà la renovació del contracte, ja té el primer fitxatge per a la temporada 2011/12

Redacció
1 min

BarcelonaEl Centre d'Esports Sabadell ha fitxat al migcampista català procedent del CD Castelló, Hector Simón. Jugador amb projecció ofensiva, té experiència a Segona i ha jugat a equips com l’Espanyol, el Girona o la Cultural Leonesa. També ha sigut internacional amb la selecció espanyola sub'20.

El club ha anunciat també que Lluis Carreras, entrenador de l'equip, farà una roda de premsa per anunciar la renovació del contracte. El tècnic signarà l'ampliació de contracte, del qual encara no ha trascendit la durada.

Pel què fa a la resta de jugadors de la plantilla, el club ha confirmat que De Navas, Oriol Torres, Juvenal, Toni Lao, Marc Fernández, Agustín, Enenko, Puigdollers i Joaquín continuaran i que causen baixa Robles, Raul Rodriguez, Azparren, Alex Ruiz, Pep Pagès, Isaac Cuenca, Hiroshi, Juanjo i “Chapi” Arnau. Paral·lelament, s'està en converses per renovar amb Bermudo i es negocia la sortida de Manga.

stats