Segona A
Esports Futbol 03/09/2011

El Sabadell guanya en l'últim sospir el Vila-real (3-4)

El Vila-real i el Sabadell han protagonitzat un partit boig i amb moltes alternatives al marcador que, finalment i sobre el temps afegit, s'han endut els arlequinats

El Sabadell derrota el Vila-real en un partit boig.

BarcelonaEls homes de Carreras no han començat bé la seva visita al camp del Vila-real B. Les primeres ocasions han sigut per als locals, que s'han avançat en el marcador gràcies a un gol d'Airam a la mitja hora de joc. Poc abans del descans, però, Florian ha aconseguit empatar a un, resultat amb el que tots dos equips han marxat als vestidors.

A la represa, el Sabadell ha sortit més fort i ha dominat la possessió de la pilota. Els arlequinats han començat a tenir ocasions de gol i, en una bona jugada, Aarón Bueno ha fet l'1-2. L'alegria del Sabadell no ha durat gaire perquè, poc després, el Vila-real ha empatat a dos gràcies a un gol de Joselu.

El ritme no ha baixat en els últims compassos de partit. Tot el contrari, és quan més s'han animat tots dos conjunts. Lanza ha tornat a avançar els vallesans, però al minut 89 Iriome ha tornat a empatar per als castellonencs.

Superat el temps reglamentari, novament Florian ha marcat el gol decisiu per al Sabadell, el 3-4 amb el que s'ha arribat al final del partit. Abans d'acabar el matx, els locals han estavellat una pilota al travesser.

Al final del partit, el tècnic Lluis Carreras ha dit que "aquests partits agraden molt al públic però no tant als entrenadors perquè si hi ha gols és que hi ha errors".

Fitxa tècnica:

Vila-real B: Jorge; Mano, Kiko, Dervite, Jaume Costa; Marcos Gullón, Llorente, Kike López (Chiqui Guerrero, min. 71), Fofo (Joselu, min. 60); Lucas Porcar (Iriome, min. 82) i Airam.

Sabadell: De Navas; O. Ramírez, Olmo, Toni Lao, Redondo; Héctor Simón, Puigdollers (Samuel Zoe, min. 88), Arteaga (Fito, min. 67); Enero (Aarón Bueno, min. 60), Florian i Lanzarote

Gols: 1-0, Airam 29'; 1-1 Florian 36'; 1-2 Aarón Bueno 73'; 2-2 Joselu 75'; 2-3 Lanza 80'; 3-3 Iriome 89'; 3-4 Florian 90' (+2')