Segona Divisió
Esports Futbol 11/05/2011

El Nàstic perd a Huelva (1-0) i segueix en la zona perillosa de la classificació

HuelvaEl Recreativo ha confirmat la seva permanència en la Segona Divisió gràcies al seu triomf per 1-0 sobre un Nàstic que segueix en la zona perillosa de la classificació.

El triomf de Huelva s'ha produït mercè a l'encert d'Aarón en una de les poques ocasions de perill del partit, on els dos equips han buscat l'àrea rival però cap dels dos han estat capaços de superar les defenses que s'han mostrat molt serioses i expeditives en les seves accions, evitant qualsevol perill.

El partit ha començat molt viu per les dues parts, de manera que aviat han arribat les primeres ocasions de perill. Ha estat l'equip tarragoní el que ha disposat de la primera oportunitat, en el minut 6, però el xut de Powel ha sortit desviat. Poc després, en el minut 8, Rubén Pérez s'ha lluït al rebutjar un remat de cap d'Asen.

De mica en mica, el Recreativo ha anat prenent el comandament del partit i s'ha acostat amb perill al portal català. En el minut 18, Asen ha tornat a tenir d'una bona ocasió, però el seu remat ha sortit desviat. El Nàstic no s'ha quedat enrere, però la seva millor ocasió, en el minut 26, ha estat anul·lada pel col·legiat a l'estimar que Álex Ortiz estava en fora de joc al rematar de cap a la xarxa.

Tant arribaven els de Huelva a l'àrea rival que el gol no ha trigat a arribar. En el minut 33, un centre d'Asen ha estat rematat, a l'àrea petita, per Aarón, batent Rubén Pérez.

Amb el marcador en contra, el Nàstic, conscient de la necessitat de puntuar en aquest partit, ha obert les seves línies, però els seus acostaments a l'àrea del Recre han estat tallades per l'ordenada defensa local.

La segona part s'ha convertit en un xoc d'"anada i tornada", però els davanters no han tingut bones oportunitats a causa de la bona labor duta a terme per les dues defenses, que han anul·lat qualsevol indici de perill sobre la seva porteria.

En els compassos finals, el Nàstic, necessitat d'un resultat positiu per allunyar-se dels llocs de descens de categoria, ha buscat amb més afany el portal de Huelva, però no ha aconseguit trobar un forat perquè els davanters poguessin rematar amb perill.

Recreativo, 1: Fabricio; Córcoles, Mora, Manolo Martínez, Raúl Cámara; Juan Villar (Dani, min. 79), Emilio Sánchez (Álex Quillo, min. 69), Jesús Vázquez, Fidel; Aarón (Rafita, min. 61) i Asen.

Nàstic de Tarragona, 0: Rubén Pérez; Xisco Campos, Mairata, Alex Ortiz, Raúl Fúster; Alex Bergantiños, Seoane; Felipe, Morán (Tuni, min. 55), Delporte (Eloy, min. 46); i Powel (Álvaro Rey, min. 69).

Gol: 1-0, minut 33: Aarón.

Àrbitre: El basc Gorka Sagués Oscoz. Ha amonestat els locals Asen, Manolo Martínez, Rafita i Mora i els visitants Raúl Fúster i Mairata.

Incidències: Partit corresponent a la trenta vuitena jornada del Campionat Nacional de Lliga de Segona divisió A, disputat a l'estadi Nuevo Colombino, amb terreny en bones condicions i en nit calorosa, davant 5.652 espectadors.