Esports Futbol 20/05/2015

El Girona supera l'Alabès i s'allunya de l'Sporting (0-3)

Jaime Mata (dos) i Felipe han marcat els gols de l'equip visitant

Els jugadors del Girona celebren un gol / LFP

BarcelonaEl Girona ha superat aquest dimecres l'Alabès (0-3) i s'ha distanciat dos punts de l'Sporting, que ha empatat al camp de l'Alcorcón (0-0). Jaime Mata ha marcat els dos primers gols de l'equip visitant en els minuts 25 i 52 i Felipe Sanchón ha sentenciat en el minut 88.

Ramalho i Eloi s'han retirat del partit per problemes físics. Un total de 8.136 aficionats han vist el partit en directe a Mendizorrotza.

Alabès, 0: Goitia, Medina, Laguardia, Jarosik, Raúl García (Xabi Castillo, m. 9), Toribio, Manu García (Juli, m. 61), Sangalli (Despotovic, m. 75), Juanma, Lanzarote i Manu Barreiro.

Girona, 3: Becerra, Adai, Ramalho (Iñiguez, m. 46), Richi, Mas, Juncá, Pere Pons, Eloi (Sanchón, m. 60), Granell, Mata i Sandaza.

Gols: 0-1, m. 25: Mata. 0-2, m. 52: Mata. 0-3, m. 88: Felipe Sanchón.

Àrbitre: Lesma López (comitè madrileny). Groga a Medina, Manu García, Laguardia per l'Alabès i a Ramalho, Granell, Sandaza, Mata pel Girona.