Segona Divisió
Esports Futbol 28/01/2012

El Barça B pateix sense necessitat contra l'Osca (4-2)

Riverola, Rodri i Kiko Femenía han avançat els locals, però Bauzá i Tariq han afegit emoció a la segona meitat fins que Rodri ha anotat el gol de la tranquil·litat per al filial blaugrana

Efe
1 min

BarcelonaCapaç de sentenciar el partit en el primer temps, per després veure com un fràgil Osca es quedava a un pas de la gesta, el Barça B ha patit sense necessitat per emportar-se els tres punts al Miniestadi (4-2), davant un rival que seguirà una setmana més en llocs de descens.

El Barça B d'Eusebio ha tingut dues cares. Letal en l'arrencada, més vertical que mai per la debilitat del rival. Tot el contrari que a la segona meitat, quan ha desaprofitat un còmode avantatge de tres gols i a punt ha estat l'Osca de donar-li un ensurt inesperat.

Riverola, Rodri i Kiko Femenía han avançat els locals, però Bauzá i Tariq han afegit emoció a la segona meitat. Rodri ha anotat el gol de la tranquil·litat per al Barça B.

Barça, B, 4: Oier; Montoya, Armando, Bartra, Planas; Muniesa, Rafinha, Riverola; Deulofeu (Lobato, min. 80), Femenía (Espinosa, min. 65) i Rodri (Dongou, min. 85).

Osca, 2: Luís García; Llamas, Josetxo, Ochoa, Clavero; Helguera, Bauzá (Camacho, min. 75), Jokin, Omar (Molina, min. 75) ; David i Tariq.

Gols: 1-0, min. 1: Riverola; 2-0, min. 14: Rodri. 3-0, min. 23: Femenía. 3-1, min. 49: Bauzá. 3-2, min. 62: Tariq. 4-2, min. 78: Rodri.

Àrbitre: Eduardo Prieto Iglesias. Groga al local Montoya (min. 75) i als visitants Tariq (min. 60), Omar (min. 64), Ochoca (min. 76) i Helguera (min. 79). Ha expulsat Clavero (min. 67 i 89).

Incidències: 1.801 espectadores al Miniestadi.

stats