Esports Futbol 24/09/2011

El Girona remunta un partit davant un Las Palmas (4-2) en inferioritat

Amb el triomf, el conjunt que entrena Raül Agné aconsegueix la seva primera victòria de la temporada i s'allunya dels llocs de descens

GironaUn Girona millorat respecte a anteriors compromisos ha aconseguit per fi la primera victòria de la temporada a costa del Las Palmas, que ha jugat gairebé mitja hora amb nou jugadors i que inicialment s'havia col·locat amb un 0-2 a la primera meitat.

Els primers quinze minuts han estat de total domini local, que ha disposat de dues clares ocasions per marcar per part d'Ion Vélez i Jandro, encara que cap d'elles no ha fructificat.

Per contra, la primera arribada dels rivals ha acabat en gol, després de la rematada de cap de Vicente Gómez a la sortida d'un córner que ha significat el 0-1 en el minut 16.

Una jugada que s'ha repetit en el 37 amb el mateix protagonista amb el 0-2 que deixava les coses complicades per al Girona. No obstant això, Corominas ha escurçat distàncies abans del descans amb un gol molt protestat per l'equip rival i en el qual l'àrbitre ha expulsat el tècnic visitant, José Manuel Rodríguez.

Ja a la segona part, i quan només s'havien jugat quatre minuts, l'àrbitre ha expulsat amb targeta vermella directa el central Herner, cosa que deixava el Las Palmas amb deu homes. Sis minuts després Corominas repetia com a golejador i empatava el partit a dos gols.

Des d'aquest moment només ha existit un equip al camp i aquest ha estat el Girona, que ha vist com en el minut 65 també era expulsat Vicente Gómez per doble groga i el partit fins i tot se li posava més cara avall.

Ha estat el preludi del final, dibuixat amb el 3-2 local obra de Moha en el 74 i el 4-2 de Nieto en transformar una falta directa al cap de deu minuts.

Amb aquest triomf, el Girona aconsegueix la seva primera victòria de la temporada i s'allunya dels llocs de descens.

Girona, 4: Santamaria; Juanlu, Tortolero, Migue, David García (Nieto, min.59), Tébar (Saizar, min.68), Dorca, Jandro, Moha, Corominas (Jose, min.77) i Vélez.

Las Palmas, 2: Barbosa; Pignol, Herner, Juanpe, Corrales, Javi Castellano, Sergio Suarez (Francis, min.75), David González (Ruyman, min.69), Vicente Gómez, Pedro Vega (Mauro Quiroga, min.56) i Javi Guerrero.

Àrbitre: Pedro Sureda (Col·legi Balear). Ha mostrat targeta groga als locals Tebar i Moha i al visitant Pignol. Ha mostrat targeta vermella directa a Hener i ha expulsat per doble amonestació Vicente Gómez. També ha expulsat amb vermella directa el tècnic visitant José Manuel Rodríguez.

Gols: 0-1: Vicente Gómez, min.16. 0-2: Vicente Gómez, min.37. 1-2: Corominas, min.38. 2-2: Corominas, min.55. 3-2: Moha, min.74. 4-2: Dani Niesto, min.84.

Incidències: Partit de la sisena jornada de Lligueu disputat a Montilivi davant 5.640 espectadors.