Segona Divisió
Esports Futbol 14/01/2012

Las Palmas s'apunta al bon futbol per vèncer el Barça B (3-1)

Las Palmas ha trencat la seva ratxa de tres partits sense conèixer el triomf i ha aconseguit imposar-se al Barça B en un partit en el qual l'equip blaugrana ha acabat diluint-se amb el pas dels minuts

Las PalmasLas Palmas ha trencat la seva ratxa de tres partits sense conèixer el triomf i ha aconseguit imposar-se al Barça B en un partit de bon futbol en el qual l'equip blaugrana ha acabat diluint-se amb el pas dels minuts (3-1).

El gol de l'equip blaugrana l'ha marcat Jonathan Soriano, que ha sabut aprofitar una assistència de Tello per igualar el gol inicial de Quiroga. A la segona meitat, però, Las Palmas ha anotat dos gols gràcies a David García i Guerrero

Las Palmas, 3: Barbosa; Pignol, Ruymán, David García (Juanpe, min. 66), Vitolo, David González, Javi Castellano, Laguardia, Jonathan Viera (Roque, min. 92), Guerrero (Vicente Gómez, min. 84) i Quiroga.

Barça B, 1: Masip, Marc Bartra, Muniesa, Tello, Soriano, Rodri (Deulofeu, min. 67), Cristian Lobato (Kiko Femenía, min. 74), Riverola, Balliu, Espinosa (Oriol Rosell, min. 84) i Rafinha.

Gols: 1-0, min. 7: Quiroga; 1-1, min. 35: Soriano; 2-1, min. 55: David García; 3-1, min. 66: Guerrero.

Àrbitre: Juan Martínez Munuera (C. Valencià). Pels locals, han estat amonestats Viera i Vitolo. Pels visitants, Riverola i Lobato.

Incidències: Uns 11.423 espectadors han acudit a l'Estadi de Gran Canària en aquest partit corresponent a la vintena jornada de la Segona Divisió-Lliga Endavant.