Segona Divisió
Esports Futbol 10/12/2011

L'empat manté el Nàstic (0-0) en la zona de descens

TarragonaEl Nàstic de Tarragona no ha pogut passar de l'empat (0-0) contra el Còrdova, motiu pel qual continuarà una setmana més en el grup de descens, mentre que l'equip andalús es manté a la zona alta de la taula.

El Còrdova ha dominat però no va sabut transformar la seva superioritat en victòria. L'expulsió de Charles ha marcat l'últim quart d'hora, en el qual els de Jorge d'Alessandro han pogut aconseguir els tres punts.

El partit ha començat fred, de la mateixa manera que la temperatura a Tarragona. Sense ocasions de gol clares en els primers quinze minuts de partit, el Còrdova ha anat imposant el seu bon fer al centre del camp i s'ha fet l'amo de la pilota.

El Nàstic, fugaç en les seves intervencions, només ha creat perill després del remat de Viguera, que el porter Alberto ha sabut tallar sense complicacions. El primer ensurt per als locals ha arribat en el minut divuit, després d'un centre de López Silva que s'ha enverinat i ha tocat el travesser de la porteria defensada per Rubén Pérez.

Quan els jugadors semblaven acceptar les taules a la primera part, una cessió de Seoane a Rubén Pérez ha habilitat Hervás que, només davant Rubén Pérez, no ha encertat a col·locar la pilota a la xarxa.

Ha començat la segona part amb els mateixos arguments amb els quals ha finalitzat la primera. Amb un Còrdova que superava en control de pilota al Gimnàstic de Tarragona però que no encertava a crear perill. El Nàstic, més cansat físicament, ha utilitzat Luna com a revulsiu en punta d'atac. El jove uruguaià ha creat perill en l'arc d'Alberto a pilota parada.

La superioritat dels de Jémez ha augmentat a mesura que ha avançat el partit, mentre que el Gimnàstic, molt cansat després de l'excés que ha ofert durant tot el partit, ha reculat a l'espera d'un contraatac que els donés els tres punts. Ha canviat radicalment l'escenari després de l'expulsió Charles, per vermella directa com a conseqüència d'una entrada dura a Adrián Luna.

Ha apostat D'Alessandro per la victòria i hi ha introduït Eloy Gila pel central Álex Ortiz. L'equip català s'ha llançat a l'atac. Eloy ha marcat, però l'assistent ha assenyalat fora de joc. Per primera vegada els locals han monopolitzat la pilota sense aconseguir el punt que els donés els tres punts i, el més important, acostar-se a l'objectiu de la salvació.

Nàstic, 0: Rubén; Sergio Juste, Mairata, Álex Ortiz (Eloy Gila, min.77), Mingo; Rodri, Seoane, Morán (Tuni, min.62), Longás; Viguera i Peragón (Luna, min.45).

Còrdova, 0: Alberto García; Fernández, Gaspar, David Prieto, Cerra; Borja García (López Garai, min.80), Caballero (Pepe Díaz, min.60), Hervás, López Silva (Quero, min.74); Charles i Alberto A.

Àrbitre: Sánchez Martínez, del comitè murcià. Ha mostrat cartolina groga a Peragón (min. 4) i Seoane (min. 90+), per part local, i a Hervás (min. 7) i a López Silva (min. 19), per part visitant. Ha expulsat amb vermella directa Charles (min. 75).

Incidències: Partit de la dissetena jornada de la Segona Divisió, disputat al Nou Estadi de Tarragona davant uns 5.250 espectadors.