Segona Divisió
Esports Futbol 24/09/2011

L'Osca respira després de puntuar a l'oasi del Nou Estadi (1-3)

El Nàstic de Tarragona torna a mostrar la seva pitjor versió, la seva poca solvència tant ofensiva com defensiva i s'enfonsa cada vegada més en la classificació i de forma preocupant

TarragonaL'Osca també s'ha emportat tres punts del Nou Estadi després de vèncer al Nàstic (1-3), en un partit en el qual ha mostrat la seva solidesa com a bloc i unes idees clares davant un equip, el de Juan Carlos Oliva, que ha tornat a mostrar la seva pitjor versió, la seva poca solvència tant ofensiva com defensiva, i que s'enfonsa cada vegada més en la classificació i de forma preocupant.

Com sempre, el Nàstic ha volgut portar el pes del partit, però mai ha aconseguit marcar el tempo durant els primers minuts. De fet, l'equip que ha portat perill ha estat l'Osca, després d'una jugada de Gilván que se n'ha anat de Xisco per gairebé sorprendre.

L'acció ha servit per despertar els locals, que han intentat imposar intensitat, a falta de joc. Així, Galindo, Bueno i Gila han començat a crear cert perill davant Cabrero.

Però Camacho ha trencat la bona dinàmica que semblava tenir el quadre local als 17 minuts. Ha estat després d'un llançament de córner quan el jugador, entrant completament sol, rematava de cap a la xarxa, marcant el 0-1.

Després del gol, el panorama ha estat similar, amb un Nàstic amb ganes però sense ordre ni concert, i amb un equip, el de Royo, que sabia perfectament a què estava jugant. I el tenir les idees clares ha tingut premi per al conjunt aragonès.

Ha estat novament Camacho el que ha marcat el segon, quan se n'ha anat perfectament d'Ortiz i batia a Rubén, mostrant novament les carències del Nàstic en la construcció del joc i en defensa.

Amb el marcador en contra, el Nàstic s'ha llençat a buscar el partit a la desesperada i fins i tot ha reclamat un parell de penals que Piñeiro Crespo no ha interpretat com a tals.

De fet, un cop de cap de Powel als quaranta minuts ha estat tot el bagatge ofensiu local a la primera part. Ha tornat a intentar-ho després del descans de la mateixa manera, però pel que sembla no era el dia dels d'Oliva.

Molina ha tingut el tercer a les botes després de quedar-se sol davant Rubén, però l'aragonès ha aturat el llançament de forma prodigiosa. i Camacho ha tingut una altra clara oportunitat un minut després.

El partit ha donat un gir gairebé en complir-se la primera hora de joc, amb un penal de Clavero sobre Peragón que ha suposat l'expulsió del jugador de l'Osca.

Powel no ha fallat des dels onze metres. El Nàstic se n'ha anat amunt i ha començat el setge a la porteria de Cabrero. Els de Royo s'han limitat a defensar el marcador a favor. Peragón ho ha intentat des de fora de l'àrea a la mitja hora, sense sort.

Els locals han seguit insistint per mitjà de Peragón, però la pilota no ha volgut entrar. Els jugadors locals han volgut fer la guerra pel seu compte, i només ha servit per engrandir la figura de Cabrero fins al final del partit. Ja en el descompte, Esparza marcava el tercer a la contra.

Nàstic de Tarragona, 1: Rubén, Juste, Arzu, Ortiz, Xisco, Seoane, Longás, Bueno (Viguera, min.55), Gila (Peragón, min.55), Galindo (Luna, min.46) i Powel.

Osca, 3: Cabrero, Rafa Sastre, Josetxo, (Corona, m.60) Luis Helguera, Clavero, Molina, Luís Sastre, Camacho, Toni, Gilván (Esparza, min.77) i Roberto (Sorribas, min.67).

Gols: 0-1: Camacho, min.17. 0-2: Camacho, min.30. 1-2: Powel (p), min.58. 1-3: Esparza, min.94.

Àrbitre: Piñeiro Crespo, (Col·legi asturià). Ha expulsat (min.57) a Clavero per doble amonestació. Ha mostrat cartolina groga a Toni, Powel, Molina, Luís Sastre, Rafa Sastre, Luna, Xisco, Camacho i Cabrero.

Incidències: Partit de la sisena jornada disputat al Nou Estadi de Tarragona davant uns 3.500 espectadors.