Segona Divisió
Esports Futbol 10/10/2011

El Sabadell supera el Recreativo (1-0) i se situa colíder

L'equip de Lluís Carreras suma els tres punts gràcies a un gol d'Albert Puigdollers a la primera meitat i comparteix el primer lloc amb l'Hèrcules d'Alacant

Ara
1 min

SabadellEl Sabadell s'està convertint en la gran revelació de la temporada a Segona Divisió. L'equip de Lluís Carreras ha superat aquest dilluns el Recreativo de Huelva (1-0) gràcies a un gol d'Albert Puigdollers a la primera meitat i se situa colíder de la categoria ja que comparteix els mateixos punts (16) que l'Hèrcules d'Alacant.

El Sabadell, que dels set partits jugats ha tret cinc victòries i un empat, encara no coneix la derrota a la Nova Creu Alta.

Lluís Carreras ha dit després del partit que "les lesions no tenen bona pinta, però esperarem confirmacions. Canviaria els punts perquè Eneko estigui bé".

Sabadell, 1: De Navas; Óscar Ramírez (Songo'o, min. 72), Olmo, Pablo Ruiz, Toni Lao; Héctor Simón, Juanjo, Puigdollers; Eneko (Lanza, min. 53), Aarón Bueno (Samuel Zoe, min. 82) i Florián.

Recreativo, 0: Manu; Ximo Navarro, Zamora (Asen, min. 84), Manu Martínez, Cifu; Javi Álamo, Alex Quillo, Zambrano (Héctor Font, min. 67), Borja Guerrero (Javi Villar, min. 54); Pablo Sánchez i Sergi Enrich.

Àrbitre: Sureda Cuenca. Groga als locals Pablo Ruiz, Juanjo, Lanza i De Navas; i als visitants Manu Martínez i Ximo.

Gol: 1-0, min. 28: Puigdollers

Incidències: Uns 6.300 espectadors a la Nova Creu Alta.

stats