Lliga Adelante
Esports Futbol 20/05/2015

El Sabadell falla contra el Tenerife (1-3)

Carlos Ruiz i Suso Santana (dos) han sentenciat el partit en una primera meitat de clar domini visitant

Derrota del Sabadell contra el Tenerife / UE SABADELL

BarcelonaEl Sabadell ha perdut aquest dimecres contra el Tenerife (1-3). Carlos Ruiz (minut 12) i Suso Santana (minuts 21 i 41) han sentenciat el partit en una primera meitat de clar domini visitant. Benja ha marcat el gol local a les acaballes del partit (minut 84).

Tot i la pluja i l'horari en un dia laborable, un total de 3.208 espectadors han presenciat el partit en directe a la Nova Creu Alta.

CE Sabadell, 1: Nauzet, Cristian, Carlos Hdez, M. Crespí (Benja, 46'), Clerc, K. Olivas, Ciércoles, Eguaras, Sotan (Marcos, 75'), Collantes (Pol Roigé, 54') i Aníbal.

CD Tenerife, 3: Dani, Hugo Álvarez, Vitolo, Cristo Martín (Jorge, 65'), Suso, Maxi, Carlos Ruiz, Aitor Sanz, Javi Moyano, D. Ifrán (Aridane, 90') i Raúl Cámara.

Gols: 0-1 (12'): Carlos Ruiz. 0-2 (21'): Suso. 0-3 (41'): Suso. 1-3 (84'): Benja.

Àrbitre: Valdés Aller. Grogues a Eguaras, Kiko Olivas, Pol Roigé, Ciércoles, Carlos Ruiz, Aitor Sanz, Suso i Dani.