Segona Divisió
Esports Futbol 17/12/2011

Óscar decideix un partit molt obert contra el Barça (1-0)

El Valladolid volia mantenir la seva bona línia a Zorrilla i acabar l'any en llocs d'ascens directe davant un equip blaugrana que ha sortit descarat i a buscar la victòria

José Anselmo Moreno / Efe
1 min

ValladolidEl Reial Valladolid ha doblegat el Barcelona B (1-0) en un partit d'alternatives, disputat i molt obert, en el qual podia haver passat qualsevol cosa encara que un gol d'Óscar González ha permès que els tres punts es quedessin a casa.

L'equip val·lisoletà volia mantenir la seva bona línia a Zorrilla i acabar l'any en llocs d'ascens directe davant un Barça B que ha sortit descarat i a buscar la victòria després de perdre davant l'Elx i empatar davant l'Almeria en les dues últimes jornades.

Amb la motivació afegida del retorn a casa del seu tècnic, Eusebio, el filial blaugrana ha començat jugant igual que el primer equip, agafant-se a la velocitat que tan bon resultat li ha donat aquest any fora de casa.

L'únic gol del partit ha estat d'Óscar, que ha anotat després d'un córner.

Reial Valladolid, 1: Jaime; Balenziaga, Rueda, Valiente, Peña; Nafti (Rubio, min. 84), Víctor Pérez, Sisi, Jofre; Óscar (Baraja, min. 76) i Guerra (Manucho, min. 63).

Barça B, 0: Masip; Montoya, Muniesa, Bartra, Lobato; Sergi Roberto; Rafinha, Riverola (Espinosa, min. 78); Tello, Deulofeu (Rodri, min. 65) i Soriano.

Gol: 1-0: Min. 56, Oscar.

Àrbitre: Arias López (C. Càntabre). Ha amonestat Víctor Pérez, Rodri i Soriano.

Incidències: Estadi José Zorrilla. 8.600 espectadors.

stats