Segona Divisió
Esports Futbol 04/06/2011

El Barça B de Luis Enrique tanca la temporada amb victòria al camp del Rayo Vallecano (2-3)

L'equip visitant ha aprofitat els gols de Tello (dos) i Jonathan Soriano per sumar la victòria en el darrer partit a la banqueta de l'asturià, que serà rellevat per Eusebio Sacristán

Redacció
1 min

MadridTriomf del Barça B (2-3) en el comiat de la temporada del filial blaugrana al Teresa Rivero després d'una gran exhibició d'efectivitat a la primera meitat davant un Rayo Vallecano que ja amb el bitllet a Primera Divisió a la butxaca no ha pogut oferir una última alegria a la seva afició.

L'equip visitant ha aprofitat els gols de Tello (dos) i Jonathan Soriano per sumar la victòria en el darrer partit a la banqueta de Luis Enrique, que serà rellevat per Eusebio Sacristán.

Rayo Vallecano, 2: Juan Calos; Tito, De la Vega (Javi Fuego, min. 57), Amaya, Casado; Rafa García; Armenteros, Movilla (Diego, min. 61), Míchel, Piti (Borja García, min. 59); i Trejo.

Barça B, 3: Olazábal; Edu Oriol, Bartra, Planas, Abraham; Ilie, Oriol Romeu (Víctor Vázquez, min. 71), Carmona, Tello (Masso, min. 71); Jonathan Soriano i Benja (Saúl, min. 45).

Gols: 1-0, min. 25, Piti; 1-1, min. 36, Tello; 1-2, min. 42, Tello; 1-3, min. 67, Jonathan Soriano; 2-3, min. 82, Trejo.

Àrbitre: Piñeiro Crespo. Groga a Planas, Bartra i Abraham.

Incidències: Uns 12.000 espectadors al Teresa Rivero de Madrid.

stats