2a divisió
Esports Futbol 08/09/2012

Un 'hat trick' d'Aníbal dóna la primera victòria al Sabadell contra l'Almeria (3-0)

Els arlequinats encara no havien marcat cap gol en tres jornades a la Segona Divisió A

Aníbal, autor d'un hat trick, amb la pilota del partit Sabadell-Almeria

BarcelonaEl Sabadell ha aconseguit aquest dissabte la primera victòria de la temporada contra l'Almeria (3-0). Els arlequinats, que encara no havien marcat cap gol en les tres primeres jornades, s'han imposat amb un 'hat trick' d'Aníbal Zurdo.

El partit ha començat igualat, amb molt de joc al mig del camp, i la primera ocasió clara de perill no ha arribat fins als 20 minuts. Però Hidalgo no ha pogut marcar el primer gol del Sabadell. Però aquesta acció ha estat el preludi de la golejada. Cinc minuts després, Aníbal ha encetat el marcador després d'una jugada individual de Lanza per la dreta.

Amb avantatge, els arlequinats han dominat el partit i Lanza –que tornava a jugar després d'una lesió al menisc– ha provat sort amb un xut de falta que ha rebutjat Esteban, i al minut 32 ell mateix ha fet la centrada perquè Aníbal rematés de cap al fons de la porteria.

Amb 2-0 al marcador, la segona part ha començat amb l'Almeria estirant les línies, però ni els canvis ofensius han tingut efecte. Tot el contrari. Aníbal ha arrodonit el seu marcador particular amb el tercer gol quan ha pogut aprofitar un rebuig del porter.

A partir d'aquí l'Almeria ha dut el pes del partit, però no ha pogut fer res contra un Sabadell que s'ha tancat bé en defensa, i que fins i tot ha pogut ampliar l'avantatge a la contra.