Futbol Català
Esports Futbol 27/04/2011

El reusenc Querol fitxarà pel Betis si el filial del club andalús salva la categoria a Segona B

L'entitat verd-i-blanca ha confirmat l'acord amb el jugador del Baix Camp i vincula la seva incorporació a l'estiu a la permanència del Betis B, equip on jugaria el davanter del Reus en un primer moment

Redacció
1 min
Querol, en un partit contra l'Europa aquesta temporada

ReusDesprés de setmanes de rumors, el Betis, líder de Segona A i amb peu i mig a Primera, ha confirmat l'acord amb el davanter David Querol, màxim golejador del Reus. El futbolista faria el salt al futbol professional amb la promesa de disputar la pretemporada del proper estiu amb la primera plantilla verd-i-blanca, però començaria competint en primera instància al filial, el Betis B.

No obstant això, l'acord entre l'entitat i el jugador podria no arribar a tenir lloc si el segon equip del conjunt andalús no manté la categoria a Segona B. Actualment, el Betis B ocupa la plaça de promoció de permanència, dos punts per sobre del Llorca. Ente les condicions pactades pel club andalús hi figura la militància del seu segon equip a la categoria de bronze per tal d'incorporar el davanter reusenc.

stats