Segona Divisió
Esports Futbol 02/09/2011

Kiko Femenía: "Intentaré traslladar la meva experiència a l'equip"

L'extrem alacantí ha afirmat que intentarà traslladar la seva "experiència" al Barça B, un equip molt jove dirigit per Eusebio Sacristán que aquest diumenge afronta el seu segon partit

Efe
2 min

BarcelonaL'extrem alacantí Kiko Femenía ha afirmat aquest divendres que intentarà traslladar la seva "experiència" al Barça B, un equip molt jove dirigit per Eusebio Sacristán que aquest diumenge afronta el seu segon partit de Lliga contra el Cartagena.

El filial es va estrenar amb derrota a casa contra el Vila-real B (0-2), i Kiko Femenía, que l'any passat va jugar a Primera Divisió amb l'Hèrcules, ha alertat del perill del seu pròxim rival.

El Cartagena en el seu camp guanya molt, amb l'afició davant es motiva i hem d'anar amb molta cura en els contraatacs i intentar fer el nostre joc", ha explicat el jugador fitxat aquesta temporada.

L'extrem blaugrana ha assenyalat que s'ha integrat molt bé al vestidor i espera poder repetir amb l'equip la gran temporada que va realitzar el Barça B l'any passat de la mà de Luis Enrique.

"Cada vegada estic millor, els nostres companys ens ajuden moltíssim i tenim un bon grup. Tant jo com els altres nous s'han acoblat molt bé i esperem poder fer una bona temporada", ha dit.

Un altre dels joves del 'B' és el defensa Sergi Gómez, que ha advertit que el conjunt murcià és un equip "molt complicat" i que hauran de millorar per obtenir un resultat positiu.

"El partit del Vila-real serveix per corregir moltíssimes coses. Pràcticament no hem tingut l'equip unit, entre el primer equip i les seleccions, però ara és temps de pensar en que vagin bé les coses", ha comentat.

Tots dos han subratllat que l'esperança de tots els jugadors del filial és arribar al primer equip, i de fet, Kiko Femenía ja va debutar en jugar de titular al Gamper, encara que ha reconegut que es va sentir "una mica rar" perquè gairebé no s'havia entrenat amb els membres de la primera plantilla.

stats