Segona Divisió
Esports Futbol 05/08/2011

Raül Agné: "La plantilla d'aquesta temporada és millor que la de la passada"

L'entrenador del Girona s'ha mostrat avui satisfet de la confecció de la plantilla de l'equip, que en principi ha donat per tancada i que considera "millor que la de la temporada passada"

Efe
1 min

GironaL'entrenador del Girona, Raül Agné, s'ha mostrat avui satisfet de la confecció de la plantilla de l'equip, que en principi ha donat per tancada i que considera "millor que la de la temporada passada".

Agné ha explicat que "en un vuitanta i escaig llarg per cent" han vingut els jugadors que volia. "Per posar un però, potser faltaria algun jugador més al centre del camp", ha matisat.

El tècnic del conjunt volia "una plantilla més curta i més jove" que la de l'any passat i, "encara que això té els seus riscos", segons la seva opinió és allò ideal: "no vull jugadors que vinguin aquí a retirar-se, a acomodar-se, sinó amb ganes de fer coses importants", ha dit.

En qualsevol cas, Raül Agné ha dit ser feliç amb el que té: "Sobre el paper, hem fet un salt qualitatiu. Hem millorat en qualitat, en el perfil dels jugadors, en l'edat, en l'experiència. Hem intentat fer un equip per jugar de moltes maneres. Sobre el paper, hem fet un salt qualitatiu; ara cal confirmar-lo sobre el camp".

stats