2a divisió
Esports Futbol 27/08/2011

Els dos filials de la Segona Divisió s'enfronten per obrir la temporada

La vaga de futbolistes ha fet que Barça B i Vila-real B s'enfrontin per obrir la temporada, amb l'arribada d'Eusebio Sacristán a la banqueta culer, contra el conjunt que entrena José Francisco Molina

Efe
2 min
Jonathan Soriano, el màxim golejador blaugrana, en acció davant del Girona.

BarcelonaLa vaga de futbolistes ha fet que els dos filials de a Segona Divisió, Barça B i Vila-real B, s'enfrontin per obrir la temporada, amb l'arribada d'Eusebio Sacristán a la banqueta culer, contra el conjunt que entrena José Francisco Molina.

El Barça B arrencarà la temporada com a local al Miniestadi, amb les absències de diversos jugadors importants i amb la intenció d'igualar els èxits de la campanya anterior de Luis Enrique, ara al Roma italià.

Eusebio Sacristán no podrà comptar amb els jugadors Jonathan Dos Santos, Marc Bartra, Isaac Cuenca, Martín Montoya i Oier Olazábal, que van anar convocats amb el primer equip a la Supercopa d'Europa.

Tampoc hi serà el davanter Jonathan Soriano, amb una elongació posterior del genoll dret i del lligament encreuat anterior. Ilie Sánchez s'està recuperant, després de l'operació del taló esquerre, i Muniesa és baixa pel trencament fibril·lar al bíceps de la cama dreta que es va fer durant la pretemporada del primer equip.

A més, aquest dissabte podria ser una bona oportunitat per veure alguns dels nous fitxatges culers per a aquesta temporada: Rodri, procedent del Sevilla, Kiko Femenía, de l'Hèrcules, i Lobato, de l'Hospitalet. El cos tècnic n'espera molt d'aquests nous futbolistes aquesta temporada.

Per la seva banda, el Vila-real B visitarà el Miniestadi a la recerca dels tres primers punts d'una campanya per als castellonencs en què intentaran afermar-se en la categoria, després d'haver segellat la permanència la temporada passada quan faltava una jornada perquè es tanqués el campionat.

Pel que fa a les baixes en el conjunt groc cal destacar que el tècnic José Francisco Molina no podrà comptar amb el central francès Lejeune, que encara no s'ha incorporat al grup, després d'haver disputat el Mundial Sub-20 de Colòmbia defensant els colors de la selecció francesa. Tampoc disposarà del porter gallec Diego Mariño, que molt probablement anirà convocat amb el primer equip per suplir César Sánchez, que està sancionat, per a la primera jornada de Primera Divisió.

Els castellonencs intentaran canviar l'estadística en els seus duels amb el filial barcelonista, ja que en els dos enfrontaments disputats al Miniestadi, la temporada passada i la 2008-2009, el Barcelona B es va proclamar vencedor (4-1 i 3-2). Els culers, per la seva banda, buscaran obrir la temporada davant la seva afició amb una victòria.

stats