SEGONA DIVISIÓ
Esports Futbol 26/06/2012

Tremp ret un emotiu i multitudinari homenatge a Miki Roqué en el seu funeral

El capità del Barça Carles Puyol, el periquito Raúl Rodríguez i molts jugadors del Betis han assistit a l'enterrament celebrat a la basílica de la Mare de Déu de Valldeflors

Efe
1 min
Tremp ha rendit homenatge a Miki Roqué / REALBETISBALOMPIE.ES

LleidaTremp ha acollit aquest dimarts una multitudinari i emotiu comiat al seu veí, el futbolista del Betis Miki Roqué, de 23 anys, que va morir diumenge passat a causa d'un càncer ossi a la pelvis que no va superar.

A més del capità del Barça, Carles Puyol, que era amic personal de Roqué, també hi ha assistit una delegació del Barça que encapçalava el directiu Jordi Monés. Així mateix, també hi han estat presents diversos membres del Betis, club en què jugava Roqué quan li van diagnosticar la malaltia, entre els quals destaquen el president de l'entitat, Miguel Guillén, l'exjugador Rafael Gordillo i l'entrenador Pepe Mel, així com diversos jugadors de la plantilla.

El Sevilla, tot i l'eterna rivalitat amb el Betis, també ha volgut ser present amb una delegació, en la qual hi figurava el seu president, José María del Nido.

Per part del Reial Madrid, s'ha apropat a l'enterrament el director de Relacions Institucionals del club, Emilio Butragueño, i també ha assistit al funeral el jugador de l'Espanyol Raúl Rodríguez, a més de Germán de la Cruz.

D'altra banda, entre les personalitats assistents, destaca la presència del rector de la Universitat de Lleida, Roberto Fernández.

Els clubs esportius de Tremp han volgut acomiadar-se de Roqué d'una manera especial: més de 300 nens i joves pertanyents a aquestes entitats i vestits amb l'equipament de cada club han fet un passadís pels carrers de la població pels quals ha passat la comitiva fúnebre. El funeral s'ha celebrat al migdia d'avui a la basílica de la Mare de Déu de Valldeflors, a Tremp.

stats