Futbol
Esports Futbol 24/06/2012

El futbol plora la mort de Miki Roqué

Jugadors, tècnics i clubs expressen el seu dolor per la mort del jove futbolista. El missatge més emotiu l'ha escrit, en una cadena de tuits, el seu entrenador Pepe Mel

Ara
2 min

BarcelonaLa mort de Miki Roqué ha commogut el futbol. Jugadors, tècnics i clubs han expressat a través de les xarxes socials el seu dolor per la mort del jove futbolista del Betis.

El tècnic bètic, Pepe Mel (@pepe_mel), ha volgut acomiadar-se públicament del seu jugador amb una emotiva cadena de tuits: "Ha marxat un lluitador de 24 anys. Ple d'il·lusió pel futbol i per triomfar a Primera. Ens deixa un buit etern difícil d'omplir. La meva abraçada als pares, exemple de fermesa. Que difícil expressar tant de buit i ràbia. Jo que era el seu entrenador i el seu amic vaig aprendre d'ell. Fins aviat, Miki. Com cada diumenge, aquesta temporada el meu primer record serà per a tu. Tu reunies els valors que jo volia per al nostre Betis: il·lusió, ganes i convenciment d'aconseguir-ho".

Andrés Iniesta (@andresiniesta8): "Notícia molt trista. Vull enviar una abraçada molt forta i molts ànims per a la família de Miki Roqué. Et trobarem a faltar".

Gerard Piqué (@3gerardpique): "Una abraçada molt gran a la família de Miki Roqué. El vaig conèixer quan ell jugava al Liverpool i jo al United. Descansa en pau, amic".

Víctor Valdés (@1victorvaldes): "Molts ànims i tota la força del món per a la família i amics de Miki Roqué… DEP".

Marc Muniesa (@muniesa24): "Molt trist per la mort d'una grandíssima persona que vaig poder conèixer aquest any. Molts ànims als amics i a la família. DEP Miki Roqué".

No ha faltat la reacció dels principals clubs catalans i andalusos, com també de la majoria de futbolistes de Primera i Segona.

stats