Segona Divisió
Esports Futbol 28/06/2011

El CE Sabadell presenta Héctor Simón

Avui s’ha vestit d’arlequinat el nou jugador del Centre d’Esports Sabadell Héctor Simón, que arriba a Sabadell “a un nou projecte de Segona A" i il·lusionat per "la filosofia de l’equip”

Redacció
1 min
Héctor Simon, amb la samarreta del CE Sabadell.

BarcelonaEl Centre d’Esports Sabadell ha presentat al migcampista Héctor Simón. El nou reforç arlequinat arriba a Sabadell “a un nou projecte de Segona A" amb il·lusió i ben informat: "M'han parlat molt bé del club i de la filosofia de l’equip”. Simón també ha destacat que “l’objectiu d’aquest primer any és la permanència i intentar fer les coses bé, serà una temporada llarga però amb il·lusió i implicació les coses aniran bé, segur”.

El migcampista ve procedent del Castelló i també ha jugat al primer equip de l’Espanyol, al Girona a la Cultural Leonesa, al Racing de Ferrol. Sobre la competència que es trobarà a l’equip, considera que és bona: “És important tenir a bons jugadors que els agradi jugar la pilota”, ha comentat i ha valorat "la filosofia de joc de l'equip".

Per últim ha destacat que “la Segona A és una competició molt llarga i fins al final sempre hi ha opcions de tot". "Per tant, ningú es pot relaxar ni per haver fet molt punts a mitja temporada ni per no aconseguir bons resultats al començament”.

stats