SEGONA DIVISIÓ
Esports Futbol 24/04/2011

Luis Enrique: "El 0-2 abans del descans ha trencat els nostres esquemes i ens ha fet molt mal"

El tècnic ha sortit molt orgullós del seu equip i ha valorat molt positivament el partit disputat pels seus homes, davant un equip "que jugarà a Primera Divisió"

Adrià Soldevila
1 min
Luis Enrique, que aquesta setmana ha dit que marxa.

BarcelonaLuis Enrique Martínez, entrenador del FCBarcelona B, ha comentat a la roda de premsa posterior al partit que "és un dels partits que s'esperen a principi de temporada, contra un rival amb un nivell de Primera Divisió" i que "els petits detalls ens han tret del partit, que el teniem força controlat amb el joc que acostumem a fer".

Luis Enrique, però, no està dolgut amb l'equip i creu que aquesta derrota serà positiva: "Després d'haver jugar davant un equip de primera, crec que la derrota ens farà encara més forts". També ha volgut entrar a valorar el treball físic de l'equip, treient pilotes fora amb la qüestió de si l'equip està cansat: "Hem guanyat 4-0 dos partits, els tòpics no valen. Fa 15 dies volàvem i avui ens falta ritme? No home. Fora tòpics, estem entrenant a tope tota la setmana i estem molt bé físicament".

En respecte el tema de deixar el Twitter, el tècnic ha dit que "no crec que tingui massa importància. És una finestra de comunicació amb la gent que et segueix, amb aficionats, on a vegades es colen uns impresentables. Potser algun dia torno, pero ara estic cansat".

stats