SEGONA DIVISIÓ
Esports Futbol 01/01/2011

El Nàstic estrena l'any amb un partit complicat al Benito Villamarín, davant el líder, el Betis

L'últim equip que va sumar punts a l'estadi del Betis va ser precisament un català, el Barcelona B, que va aconseguir remuntar el 2-0 inicial i acabar empatant a dos

Redacció
2 min

BarcelonaEl Nàstic s'agafa a l'arribada de Juan Carlos Oliva a la seva banqueta per ampliar les seves esperances de permanència. El preparador ha intentat inculcar nous conceptes a la plantilla. De moment, en els seus dos primers partits a la banqueta, no s'ha pogut observar massa canvi respecte a l'equip de Luis César, amb una derrota contundent contra el Granada i un discret empat davant el Recreativo, sense profunditat i novament sense arribada. No s'espera que Oliva dugui a terme una gran revolució, per la qual cosa s'espera que aposti pel bloc habitual. Així, Xisco, Mairata i Ortiz continuaran afermats a la defensa, a l'espera de saber si insisteix amb Fuster a l'esquerra o torna a Mingo a la titularitat. Rodri i Seoane podrien ser el doble pivot, mentre que homes com Creu o Morán semblen fixos. Els dubtes, novament seran a la punta de l'atac, a l'espera de saber si Oliva segueix apostant per dos davanters, o deixa Rubén Navarro sol al davant.

El Reial Betis, per la seva banda, espera començar el 2011 perllongant la bona ratxa que li ha permès liderar còmodament la Segona Divisió i ser el principal candidat a l'ascens. Els bètics, que es mostren intractables a l'estadi Benito Villamarín on han aconseguit set victòries i un empat, confien en el factor camp per seguir en el camí de la victòria i obrir diferència respecte al tercer classificat, per disparar-se en la classificació cap a l'ascens. El tècnic Pepe Mel comptarà amb la baixa d'última hora del defensa Roversio, mentre que el portuguès Miguel Lopes segueix lesionat i Jonathan Pereira apura la seva reaparició. També serà dubte fins a l'últim moment el camerunès Achille Emaná, que està entre cotó per recuperar-se de les seves molèsties de turmell, que arrossega des de fa diverses setmanes i que podria jugar els seus últims minuts amb el Betis si prosperen les negociacions amb el Vila-real.

stats