SEGONA DIVISIÓ
Esports Futbol 08/05/2011

El Nàstic de Tarragona rep el Granada amb la necessitat de sumar els tres punts per la salvació

A la primera volta, el resultat va ser un escandalós 6-1 pel Granada. Ara, el Nàstic pot sumar la tercera victòria consecutiva i deixar molt de cara la permanència

Redacció
2 min
Eloy Gila, disputant una pilota en un partit davant el Betis.

BarcelonaEl Gimnàstic, necessitat de punts per evitar definitivament el descens a Segona B, rep el Granada al Nou Estadi, que arriba amb la il·lusió d'entrar al play off d'ascens a Primera i amb el regust de boca que va deixar l'enfrontament de la primera volta, en què els andalusos van endossar un 6-1 als d'Oliva.

Sense ànims de revenja, els tarragonins esperen poder donar una nova alegria a la seva afició i de pas avançar de cara a la permanència, allunyant-se, si pot ser, del seu rival directe en la lluita per no descendre, el Salamanca. De poc serveix ara el fet de conèixer públicament que els jugadors sumen dos mesos sense cobrar: en aquest temps l'equip ha respost, de manera que Oliva ha volgut llançar un missatge de tranquil·litat. El tècnic sap que no podrà comptar amb Sanchón ni Bergantiños. Tots dos jugadors estan cedits pel Granada i no poden enfrontar-se als andalusos per contracte. En qualsevol cas el gallec veia la cinquena groga contra el Vila-real B, de manera que s'hagués perdut el partit igualment. Miki i Seoane sembla que seran els escollits per entrar en el seu lloc, encara que també Delporte o Gerardo podrien tenir alguna oportunitat. El que sí que sembla clar és que la resta de l'equip serà el de sempre, sense canvis significatius.

El conjunt andalús visita el Nàstic amb la tranquil·litat que li dóna tenir un matalàs de cinc punts sobre els equips que estan fora de les eliminatòries d'ascens. Una victòria suposaria pel Granada fer un pas de gegant cap a aquesta promoció per pujar a Primera, encara que haurà de superar el handicap de només haver guanyat dos partits com a visitant en tota la temporada. El quadre dirigit per Fabri González té pel xoc la baixa per sanció de l'extrem Dani Benítez, que serà substituït per Collantes en l'onze titular, i per lesió de Carles Calvo, mentre que Ighalo podria mantenir-se en la davantera en lloc del golejador Alex Geijo, sancionat la passada setmana i que podria començar el partit a la banqueta.

stats