Segona Divisió
Esports Futbol 24/02/2012

Un gol en pròpia d'Armando condemna el Barça B al Miniestadi davant l'Hèrcules (0-1)

L'Hèrcules ha aconseguit endur-se els tres punts de la seva visita a Barcelona gràcies a un gol en pròpia porteria del defensa blaugrana Armando al minut 26

Rodri es lamenta després d'una ocasió fallada

BarcelonaEl Barça B ha ensopegat a casa contra l'Hèrcules. Els blaugranes han vist com, al minut 26, Armando, en una acció desafortunada, s'introduïa la pilota a la porteria defensada per Oier per situar el 0-1 que ha acabat sent definitiu.

L'equip d'Eusebio ha fet mèrits per marxar al descans amb un resultat favorable, però no ha estat encertat. Tot i dominar la possessió també a la segona meitat i gaudir d'alguna aproximació de perill, els blaugranes no han pogut capgirar el marcador i han encaixat una altra derrota a casa.

L'Hèrcules se situa cinquè amb 45 punts, mentre que el Barça B es queda a la 10a posició, amb 34.