2a DIVISIÓ
Esports Futbol 29/01/2012

El Nàstic vol repetir triomf davant un altre aspirant a l'ascens, l'Almeria

El conjunt grana rep l'Almeria al Nou Estadi (19.45 hores, Gol T). Els D'Alessandro volen seguir sumant per començar a pensar en la salvació

Efe
1 min

TarragonaEl Nàstic de Tarragona, com ja ho va fer la jornada passada davant l'Elx (1-0), vol repetir al començament de la segona volta una altra victòria com local i davant un altre equip que aspira a l'ascens, l'Almeria, que, de la seva banda, arriba al camp del cuer amb ànsies d'una victòria que se li resisteix.

La victòria davant l'Elx ha demostrat als jugadors granotes que hi ha un camí per aconseguir la salvació. Davant l'Almeria, i amb el suport del Nou Estadi, el conjunt grana desitja tornar a guanyar per igualar la seva millor ratxa d'aquesta temporada: dues victòries consecutives.

L'onze del Nàstic no patirà canvis respecte el que va guanyar l'Elx. Només Álex Ortiz entrarà en l'eix de la defensa per substituir Pere Mairata, sancionat després de la seva expulsió la jornada passada.

Aquesta vegada s'han quedat fora de la convocatòria Peragón i Luna, a més de Viguera, Rico i Juan Domínguez. En canvi, el davanter argentí Hugo Bargas sí que ha entrat a la llista. A última hora de divendres va arribar el seu trànsfer i, per tant, podria debutar davant l'Almeria.

Per part de l'Almeria, el seu capità, Ortiz Bernal, torna a la convocatòria després d'haver-se quedat fora la passada jornada a Alcoi (2-2). Lucas Alcaraz ha convocat tres jugadors del filial, com va passar davant de l'Alcoià. En aquest sentit, repeteix Pablo Pallarés i són novetats el migcampista Alberto i el davanter Jonathan.

stats